Kiadhat e a hatóság egy ilyen rendszámot?
Nemrég egy közösségi oldalon volt kép róla,de ez biztos csak photoshop-os,vagy szerkesztett kép lehetett,de volt aki komolyan állította,hogy igenis létezik,és igaz.
Magyar rendszám,nem az EU-s,hanem a régebbi nemzeti színű,és P..A-3 (női nemi szerv-3) volt a rendszám.
Gondolom ilyet nem adhatnak ki,ugye?
második vagyok
de ha én értelmeztem nem jól és 3 betűs rendszám akkor azt nem adják ki itt
Nem, több okból sem.
Egyrészt a 4 betű - 1 szám kombináció nem engedélyezett még egyedi rendszámok esetén sem.
Csak 4 betű - 2 szám vagy 5 betű - 1 szám kombináció engedélyezett.
Másrészt a rendszámon olvasható szó nem sértheti a közerkölcsöt, nem lehet megfélemlítő, stb.
Gugli viszonylag elég hamar kiadja az Astrát, amelyiknek PINA-03 a rendszáma.
Ez biztos kamu.
Egyrészt nem lehet vulgáris a rendszám (mint írták), másrészt a magyaroszag.hu gépjárműkeresőbe beírva a PINA-01, PINA-02, PINA-03 lekérdezésre nem volt találat.
Érdekesség képpen JOZSI-4 rendszámmal több guglis képen is Lambo látható. A rendszám valóban létezik, forgalomban van, csak éppen egy Mercin.
A NEKEM-8-as fehér Bömös, tényleg létezik, forgalomban van, és tényleg Bömös. :-)
Én ezeket kérdeztem le.
Igen,láttam én is az Astrát,-03 a vége,nem sima -3,ahogy írtam.
De mindegy szerintem is képtelenség az ilyen.
SEX rendszámot láttam Skoda Felicia pickup-on,igaz csak képen,de szerintem az is kamu lehet.
5-ös,te is a Felicián láttad?
Úgy tűnik, a SEX- rendszámok nem sértik a közerkölcsöt. :)
A SEX-077, SEX-100, SEX-247-re is volt találat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!