A használtauto.hu-n miért takarják ki a rendszámot a hirdetés képeiben?
az 1-es eltalálta.
Egy tegnapi rádióműsorban pontosan erről volt szó. A kínálatban egész más adatok szoktak szerepelni, mint a valóság..illetve amit az eladó tud.
Aztán szó esett a mohó, megvezethető vevőkről, akik kis futásteljesítményű luxusautót szeretnének venni. Nos a kis futásteljesítményt megkapják. (Marhanagy haszonért cserében.) ezt egy újságíró mondta..
De ha felhívom őket, akkor telefonban megmondják a rendszámot?
Illetve hiába takarja ki, mert ha elmegyek megnézni, és tettszik a kocsi, akkor okostelefonnal ott helyben is le tudom kérni, nem?
AKkor mi értelme?
“elmegyek megnézni,”
ez az értelme
ha már ott vagy akkor nagyobb esélyel tudja rádsózni
Én pusztán azért takartam ki, hogy le legyek én magam lenyomozható, aki veszi a fáradtságot, hogy eljön, megnézi annak megadtam gond nélkül a rendszámot, alvázszámot bármit.
Semmi hátrányom nem volt belőle, egy hét alatt elkelt a kocsi, a második érdeklődő megvette, pedig bőven a kínálat felső negyedébe volt pozícionálva a hirdetés...
Nem takarnám ki , de megértem...
Egyesek már telefonban alkudnának, fénykép alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!