Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lada 2105 először rángatott,...

Lada 2105 először rángatott, nem húzott, utána elkezdett pörögni a motor gázadás nélkül. Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Beállítottuk a szelephézagokat, majd az előgyújtást és a megszakítóhézagot.

Első tesztútját jól teljesítette az autó, semmi baja nem volt. 5-6 óra múlva újra mentünk vele és akkor jöttek a bajok:

1-2 km-t szépen elment, aztán elkezdett rángatni és nem ment az autó gázadásra. Félreálltam leállítottam. Beindítottam, 100 métert szépen ment, aztán ugyanígy elkezdett rángatni és nem tudtam vele gyorsulni. Ezután hirtelen elkezdett pörögni a motor mintha koppig nyomnám a gázpedált, pedig nem nyomtam neki. Mi lehet a baj? Én a gyújtásra gyanakszom. Egy barátom azt mondja, hogy hengerfejes lett, de annak a tipikus tüneteit nem tapasztaltam (hűtővíz nem folyt el, kipufogófüst nem fehér).

Szerintetek mi lehet a gond?

Tudom, hogy látatlanban nehéz, de minden ötletet szívesen fogadok és utána fogok járni minden lehetséges problémának.

2018. márc. 29. 19:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha a gyújtás szar akkor nem pörög fel a motor.

Inkább a karbi környékén nézegetném meg.

2018. márc. 30. 09:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is karburátor gondja lesz. Esetleg az AC pumpát is megnézheted, hátha keveset nyom és amiatt rángat.
2018. ápr. 3. 22:23
 3/3 A kérdező kommentje:
eldugult az üzemanyagcső az AC és a karbi között, egy kifúvatás segített rajta
2018. jún. 3. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!