Melyik a legjobb 50cm3-s motor?
Figyelt kérdés
2018. márc. 29. 18:03
1/9 anonim válasza:
attól függ mire kell?nagy kerék-sokkal kényelmesebb,kis kerék szélesebb ezáltal jobban dönthető,jobb a fék.
2 vagy négy ütem?az egyik takarékos a másik zajos és kultúrálatla amellett hogy iszákos?ha ezeket rendbe tetted magadban,akkor tedd fel ujra a kérdést.Van amelyiknek egész nagy csomagtartója van,van amelyiken nincs is...nem lehet válaszolni
2/9 anonim válasza:
Így 0 infóval az Aprilia RS 50.
Ha megpöckölöd kicsit nagyon állat gép.
3/9 A kérdező kommentje:
Tenyleg,utolag feltunk,hogy 0 infot adtam. Enduro vagy gyorsasagi legyen, lehetoleg 150-200k-ert. (Simsonrol valtok)
2018. márc. 29. 18:53
5/9 A kérdező kommentje:
Kismotor jogsim lesz egyelore 😁
2018. márc. 29. 18:56
6/9 A kérdező kommentje:
CPI SM 50-ben,vsgy Aprilia RS 50-ben gondolkodtam.
2018. márc. 29. 18:57
7/9 anonim válasza:
A CPI-ben egy kínai másolat AM6 blokk van, én is megszívtam vele.
Amit érdemes venni: Aprilia, Derbi, Rieju, Motorhispania, Malaguti, Yamaha, Honda, Peugeot, Beta.
8/9 anonim válasza:
Utolsò a motohisp ès a riejukba is ez szokott lenni.
Kèrdező derbi senda/aprilia sm a best ;)
9/9 anonim válasza:
8: nem, nem szokott. Mindkettőből volt már és eredeti AM6 blokkosak. Ezt a jobb oldali deknin lévő csavarból lehet megállapítani a legjobban. Az eredetin középen van egy csillagcsavar, a hamison előrébb egy nagy imbuszcsavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!