Alfa Romeo 166 2.4 JTD vagy Peugeot 607 2.2 HDI?
Figyelt kérdés
Melyiket ajánlanátok első autónak? Melyik a megbízhatóbb? Nem tudom mostanában van-e még panasz a francia és olasz autókra.2018. márc. 29. 13:52
1/20 D. Brasco válasza:
2 ilyen igazi hamisitatlan betegágy mellett nem tudom értelmezni a melyik megbízhatóbb kérdést......meg első autonak ilyet........mondjuk ha az orális szex a fétised akkor bármelyik remek választás!
2/20 A jó édes válasza:
Ja, az Alfa 166 annyira betegágy, hogy a kínaiak megvették a licenszét, hogy az alapjaira tervezett autót gyárthassanak ~15 évvel később, a 607-et meg Európa összes nagyobb városában használták reptéri taxinak. Inkább kell attól félni, hogy ki volt az előző tulajdonos, mert ha valami Győzikétől vagy magát olasz macsónak képzelő trógertől veszed, akkor le lesz rúgva mindkét típus. Ellenkező esetben minimális törődéssel karban tartható nagyautók. Alapfelszereltségben nem kell sok mindenre számítani, de megbízható járgányok, a HDI többnyire már FAP-al szerelt, az tud elromlnai, az Alfán meg ha nem garázsban tartották megjelenhet rozsda, de kb. ennyi.
3/20 anonim válasza:
Amúgy meg két külön stílus is a két autó. anno mikor megjelent a 607-es kifejezetten dícsérték, hogy miilyen jó a rugózása, és tényleg siklik mint egy hajó, anno próbáltam is, volt alapja, AR-ban nem ültem, de ott nem épp ezeket a tulajdnságokat szokták hangsúlyozni.
4/20 anonim válasza:
mindkettő lutri. ha kifogsz egy jót, akkor az jó lesz, apróbb dolgok mindig fognak bosszantani benne, de a motorok jók. Az Alfáé biztos, a 2.2 HDI nem annyira, abból vagy a nagyobb, vagy a 2.0 kellene.
Az, hogy mostanában van-e még panasz, értelmezhetetlen. Ezekre egyre több panasz lesz, mert csak öregszenek.
5/20 anonim válasza:
Leszólod azt a dízelt amit a legjobban dícsérnek sokszor. :D Egyedül a 2.7-es V6 beteges közülük, a többi HDI viszont tényleg megbízható motor.
6/20 anonim válasza:
5-ös, a leszólás szerinted az, hogy nem annyira jó, mint a másik?
7/20 anonim válasza:
"a 2.2 HDI nem annyira, abból vagy a nagyobb, vagy a 2.0 kellene"
Érdekes, hogy épp akkor a nagyobbat, ami a 2.7-es V6 ajánlanád, ami az egyetlen beteges darab a HDI-k közt.
8/20 anonim válasza:
elismerem, hogy alighanem összekevertem a 2.2 HDI-t a Renault 2.2 dci-vel. De ettől még nem szóltam le.
9/20 anonim válasza:
Szép kocsik, de első kocsinak? Bátor vagy.
10/20 anonim válasza:
Sok hülye BMW-s meg Mercis írogat itt rosszat az Alfáról...inkább egy Alfa ami kényes autó, minthogy olyan márkák amelyikell a cigányok vágnak fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!