Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autóval leszorított biciklivel...

Autóval leszorított biciklivel és atestem a korlaton, mit csinálhatok?

Figyelt kérdés

Igazábol a sissakkameramon csak az autó látszik szine fajtája. Egyből átestem a szalagkorlaton(galyatető)de nem is út volt hanem ugye hegy és lefele gurultam is.

Viszont az autót később láttam, fuu bssza meg magát a kerekeit le is engedtem.

A rendszámot lefotoztam. Így ér valamit?

2018. márc. 28. 09:50
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Mit nem dicsekszem?

Ti hülyék vagytok mind?

Van rá bizonyitekom hogy ráadasul ott ahol 40es tábla van kirakva szakasz ment felfele vagy 90el. Ezen kívül en az ut szélén tekertem kb 20km/h sebességgel.

De kb annyi látszik a felvételen ahogy elmegy mellettem jó közel esek az árokba mert nem akartam megdogleni egy bu*i autos miatt. Persze ezt is megfogom mutatni a rendőrségen. Csak a rendszámot utólag fotóztam bele. Igazaból nemsok phaetont látni arra, ha egyáltalán tudjátok merre van.

2018. márc. 28. 15:50
 12/19 D. Brasco ***** válasza:
55%
Tegyük fel hogy nem kamu a sztorid........attol fuggetlenul is max kiröhögtetni mész magad a rendőrségre.....szerinted mit bizonyit egy olyan felvétel amin igazabol nem latszik semmi a rendszam sem,csak az hogy egy auto elmegy melletted......az hogy te elesel semmit nem bizonyít......meg akkor utana lefenykepezel egy autot a rendszammal ami szerinted elsodort......ugyan már.......
2018. márc. 28. 15:55
 13/19 anonim ***** válasza:
49%

Na most a geometria nem áll össze a fejembe.

Gurulsz lefelé az úton, ami nem is út, hanem hegy 20 km/óra lassúsággal. Közben az autó felfelé megy 90 km/óra sebességgel. Jó keskeny út lehet ez, ha leszorít.

Milyen lejtésű ez a hely, mert egy átlagoson 20 km/óra nekem csak folyamatos fékezéssel jön össze.

Pajtás! Kerékpáros vagyok, meg autós is. Ismerem mindkét oldalt, s azt is, sok autós hogyan közlekedik. Szeretnék a te pártodon állni, de nagyon nehéz. A gumilenegedés meg büntetendő, önbíráskodás.

2018. márc. 28. 16:07
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Oké, kamu a kérdés.

Lefelé gurult, de tekernie kellett, hogy 20-al tudjon haladni. Valami itt nem kerek. Az autós meg felfelé jött, és leszorította. Átjött a menetirány szerinti bal oldalra?

Több sebből vérzik az egész sztori.

Valaki itt nagyon unatkozik. Ugyanolyan szagú az egész sztori, mint a múlt héten a fater autóját elkötő gyerek, aki a karázsba beálláskor elrepesztette a lámpabúrát, aztán kiderült hogy a sárvédő is behorpadt, a lökhárító

meg leszakadt. Persze fotó arról sincs, mint ahogy erről nincs videó... Tele a youtube ennél meredekebb dolgokkal, amik az orosz utakon történtek. Ha igaz lenne, ez is ott lenne, és megmutatná...

2018. márc. 28. 16:17
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Érdekes, mennyire próbálja minden válaszoló elfedni azt, hogy az autósnak van felelőssége. Mondjuk nem kéne leszorítani, kinyírni, stb. a másikat. Bár az autósok ezt nem tudják. Ott van valami biciklis előttem és nem férünk el, megvárom míg elmegy vagy valami. Vagy rátolom az autót? Nagy okosak vagytok, az autósoknak az emberélet sem számít.

A történet teljesen világos, egy köcsög autós tojt rá, hoyg más is van az úton, és hogy az se baj, ha kinyírja. Azért, mert ti autósok mindig ezt csináljátok, felesleges itt játszani a hülyét, hogy nem értitek, és hogy a kérdező a hülye és a hibás.

2020. jún. 17. 13:28
 16/19 D. Brasco ***** válasza:
55%
Hűha....több mint 2 év után megérkezett az ügyeletes igazságosztó és megmondó ember......
2020. jún. 17. 13:45
 17/19 anonim ***** válasza:

...és két éve nem látjuk a kitalátor kérdező videóját.

Lehet hogy megtalálta a leengedett kerekű autó gazdája, és kicsit tartott neki egy elmemegvilágosító fizikoterápiás kezelést (gyk: szarrá verte)

2020. jún. 17. 14:23
 18/19 anonim ***** válasza:

Hűha, 2 év után is kidobja a gyakori a kérdéseket. Ezt nem tudtad? Most már tudod. És 2 év után is lehet rá válaszolni. Még ilyet! A csudibudiba!

Mondjuk nem hiszem, hogy a kérdező pont ilyen gyűlölködőknek fogja a videóját megmutatni. Eléggé finoman összegezte az addigi válaszokat, hogy "Ti hülyék vagytok mind?".

Valahogy nem sikerült tudomást venni a válaszolóknak arról, hogy emberélettel, baleset okozásával bohóckodott egy autós.

2020. jún. 17. 17:29
 19/19 anonim ***** válasza:
17. Miután a rendszámot lefényképezte a kérdező, majd egy másik autó kerekét engedte le. Ennyire nehéz a szövegértelmezés? Ja, hogy nem találtál mást, amibe bele tudtál kötni, értem. Akkor fuss neki még egyszer. Egyébként eléggé fura világ, ha valaki átesik a korláton egy hülye autós miatt, és utána még az autós veri meg. Gondolkozni szokás amúgy errefele?
2020. jún. 17. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!