Autóval leszorított biciklivel és atestem a korlaton, mit csinálhatok?
Igazábol a sissakkameramon csak az autó látszik szine fajtája. Egyből átestem a szalagkorlaton(galyatető)de nem is út volt hanem ugye hegy és lefele gurultam is.
Viszont az autót később láttam, fuu bssza meg magát a kerekeit le is engedtem.
A rendszámot lefotoztam. Így ér valamit?
Felvetted azt is, amikor önbíráskodtál? A helyes aljárás az lehetett volna, hogy amikor megtaláltad, értesíted a rendőrséget, s hivatkozol a felvételre is. Mivel nem felismerhető a rendszám az elbeszélésed szerint, ha tagadja a dolgot, kevés lesz a felvétel.
Mivel nem ütköztetek, nincs a kocsin olyan nyom sem, amit nem lehet letagadni.
Te teljesen vétlen voltál?
Zagyvaságot irsz.
" de nem is út volt hanem ugye hegy".
Mit jelent ez?
"Felvetted azt is, amikor önbíráskodtál?"
Annyira szeretem amikor ráhúzzák ezt mindenre.
Ez maximum rongálás lehet ha sérült a gumi vagy a szelep. Az hogy a szeleptű lenyomásával leengedi a kereket, az semmi. És ha az autó tulajdonosa ezért megveri, az sem önbíráskodás.
Nem út volt hanem hegy?
Szóval olyasmi, mint régebben szokott lenni a János-hegyen, hogy agyatlan majmok száguldoznak lefelé a gyalogösvényeken, itt-ott keresztezve az közutakat.
Nem az volt véletlenségből, hogy ezerrel átviharzottál egy úton keresztbe, épp arra jött a szerencsétlen áldozat, te próbáltál korrigálni - sikeresen, mert nem gázolt el, csak átestél a szalagkorláton.
Ezek után még rongálni ritka nagy gyökérség. Lehet hogy neki is megvan a pofád ha nem is kamerafelvételen, de a memóriájában, és legközelebb ha találkoztok, olyat művel veled, hogy egy darabig nem tudsz majd kerékpározni. Mellesleg meg is érdemelnéd.
A rendszámról készült fotóval viszont érdemes elballagni a rendőrségre, mert így meglesz az autó tulajdonosa, aki legalább nevesítheti a feljelentést veled szemben, veszélyeztetés, önbíráskodás, rongálás, stb...
Ha nem kamu a kérdés, remélem a bringád ára rámegy erre a kis mókára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!