Melyik a kedvenc autó márkátok?
Skoda fabia kombi 1.4 16v sport line
101ló és egy gyönyörű kaszni egy szép sportosra faragott beltérrel .
Új Volvo V60, a 2018-as verzió. Nagyon szép!
Már csak azt kellene kiötlenem, hogy meg tudjam venni. Vettem is egy lottószelvényt.
2 ajtós Belair V8-as motorral utcai hotrod filingel èpítve.
Selby Gt 500.... Sötètzöldbe napràccsal a hàtsó ablakon.
Esetleg egy Àllólampàs Merci bazialacson airrideos felfüggesztèssel szèles küllős felnivel..
De nem sèrtődnèk meg egy Ferrari F 40 től sem!
Nem vagyok egy nagy "autóbúza". Ez márkahűségre értem. Nincs kimondottan kedvenc. Ez előtt is Opelem volt és idén is új Opelt vettem.
Nem a márka miatt, hanem azért mert a pénzemből ebből kaptam a legjobb ár-érték arányú autót.
Más, nagyobb presztízsű márkából ugyan ennyiért kaptam volna egy alapmotoros alapmodellt. Ennél meg megkaptam az egyik csúcsmotort, a legmagasabb felszereltségi szinttel.
Egyelőre tetszik, nem bántam meg hogy ennél a márkánál maradtam. Ha most vennék autót, valószínű ugyan ezt venném, mint pár hónappal ezelőtt.
Drága prémium autókról sosem álmodoztam. Egy ilyen új alsó-középkategóriás autó az én igényeimet maximálisan kielégíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!