Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a kedvencetek?

Melyik a kedvencetek?

Figyelt kérdés
Melyik autó a kedvencetek?Nekem a Mercedes minden mennyiségben és a Skoda 120L :)

2017. márc. 3. 19:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem a márkásabb autók jönnek be... Jó nyilván a Mercédesz, az Audi és a BMW is jó... De Lamborghini, Ferrari, Bentley, Bugatti, Maserati, Koenigsegg, Pagani, Spyker...
2017. márc. 3. 20:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem az Audi a kedvencem, mert számomra is elérhető használtan, és fenntartható, de álomautókat is gyárt (Audi R8, RS6, S8, stb)
2017. márc. 3. 20:37
 3/10 anonim ***** válasza:
48%
Alfa Romeo, Maserati, Lamborghini, Ferrari
2017. márc. 3. 21:13
 4/10 A kérdező kommentje:
A Lamborghini nekem is kedvenc főleg a Gallardo meg az Aventador :)
2017. márc. 3. 21:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Tramontana R, na az igen :)
2017. márc. 3. 22:41
 6/10 anonim ***** válasza:

12éves kisfiúk akiknek egy olyan autó a kedvence amit a büdös életben nem fog venni.

Lamborghini,ferrari tipikus "mi a kedvenc autód" válasz

2017. márc. 16. 20:32
 7/10 anonim ***** válasza:
#6: Ferrariról szerintem nem csak a 12 éves kisfiúk álmodoznak. És itt szerintem válasszuk szét a "kedvenc", a "szép" és a "jó" autókat. Mindegyik mást jelent. Egy olcsóbb autó is lehet szép és jó, de attól még nem lesz kedvenc.
2017. márc. 17. 06:32
 8/10 veterán vas ***** válasza:
0%

#6-os válaszolónál a pont!

Ez a "kedvenc autó" szöveg, a jogosítvány nélküli álmodozó kamaszok, heti rendszerességgel ismétlődő kérdése.

Elképzelt beszélgetés a benzinkúton:

Pityu, neked melyik kocsi a kedvenced? Jaj, nekem a Bentley Mulsanne a kedvencem, most csak leugrottam megtankolni a feleségem 14 éves Marutiját. Miért, te hogy vagy ezzel a kérdéssel? Az én kedvencem a Maserati Ghibli SQ4. Na de egy Dacia kombiban ülsz!

Erre volt pénzem.

Szerinted mennyire életszerű ez a beszélgetés? Semennyire. ;)

2017. márc. 17. 09:50
 9/10 A kérdező kommentje:

Természetesen nem arra gondoltam,hogy kedvenc autó vegyük is meg egyből.

Az én szemem mindig megakad egy-két Mercédeszen meg nálunk nagyon ritka látvány egy Porsche,Ferrari.Jó ha láttam èletmeben egyszer erre felé. :)

2017. márc. 17. 20:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Ne legyetek már ennyire realisták. Legalább az álmodozás hadd jusson nekünk, ha más nem :)
2017. márc. 18. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!