Melyik lada model a kedvencetek, és miért?
Figyelt kérdés
2009. dec. 3. 20:00
1/16 anonim válasza:
1200-es kényelem, megbízhatóság.
3/16 anonim válasza:
a 2107-es és azért, mert sikerült megszabadulni tőle!
6/16 BeerHunter válasza:
Azaz! Nincs annál hátborzongatóbb, amikor feldübörög melletted egy gyönyörű VFTS!!!
7/16 anonim válasza:
Mi olyan jó a ladába ? Miért szeretik anyian ?
Nekem mindig a cigányok jutnak eszembe róla ,mint azokról a régi nagy kocka mercikről.
8/16 anonim válasza:
"Mi olyan jó a ladába ? Miért szeretik anyian ?"
Azért jó mert megbízható keveset kell szerelni olcsó és ha valami baja van akkor otthon egy kalapáccsal és egy csavarhúzóval megtudod szerelni :)
Amúgy 2105 ös volt nekem nagyon jó kis gép volt csak el kellett adnom :( most egy 2107 et néztem ki magamnak :)
A kérésre a válaszom 2105 2107 :)
9/16 anonim válasza:
nem kérezte senki hogy te szereted-e a ladát, neked valami francia dízel való ha ilyet kérdezel, pl a jó kis 1.5dci motorok...:) 50e km és porlsztócsúcs csere ami nem 20ezer ft:D
nekem a samara a kedvencem s azért mert nagyon jól fordul, jó időt lehet menni vele
10/16 anonim válasza:
zsiguli 1300 .mert sok pic.át meg.asztam benne!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!