Toyota HILUX kezdő autónak?
A pontos autót csak a kaszni méret miatt írtam, hogy legyen elképzelésetek. Családon belüli alig használt model így új autó vásárlás helyett ezt tudnám használni.
Sokan mondják, hogy nagy kasznival nem érdemes kezdeni? Mért? Ha minden vizsgámon átmentem elsőre és kontrolálni tudom az autót akkor mért baj? Mások is kezdtek nagy autóval? Milyen ellenérvek vannak?
Nem az a baj hogy nagy hanem a kezdők nem szokták látni a kocsi hátulját ezért szokták mondani hogy kezdőautónak kombit vagy ferdehátút érdemes venni.Nem biztos hogy látni fogod radar meg kamera nélkül hogy hol a vége a platónak.
Én is nagy autóval kezdtem,méghozzá még 27évvel ezelőtt apám w123-as kombi mercijével.Mindig könyörögnöm kellett hogy odaadja mert akkor az olyannak számított mint most egy 2010-es c-osztály amit nem szívesen adsz oda egy 18éves gyereknek.Haverom apjának is w123-as mercije volt csak neki sedan egyszer meg is tolta azóta is azt hallgatja.;)
Tudod vezetni? Akkor teljesen jó. Nekem egy transit volt az első autóm, soha mem okozott gondot a mérete. (A súlyadó meg drágább pályamatrica annál inkább)
Más kérdés, hogy iskolába/melóba járáshoz, bevásárláshoz, kiránduláshoz nem túl praktikus egy pickup.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!