Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tesztvezetés ingyenes?

Tesztvezetés ingyenes?

Figyelt kérdés
Helló, tele a net ilyen tesztvezetéses hírdetésekkel de még sehol nem láttam hogy ingyenes vagy fizetős,tudna valaki segíteni ebben?olyan írjon aki már volt tesztvezetésen kösz!
2010. jún. 10. 23:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ingyenes.
2010. jún. 11. 01:12
 2/9 anonim ***** válasza:

Ingyenes.

Kampány nyílt 7végéken jut Rád vagy fél kör, amúgy vételi szándékot színlelve bármikor támogatnak próbaúttal - ehhez illik szakmailag kicsit felkészülni pár értelmes kérdés, majd kifogás erejéig.

2010. jún. 11. 04:52
 3/9 anonim ***** válasza:
A felelősség az önrész erejéig a tiéd, ezt jó tudni. Jah, min. 2 éves jogsi ált. elvárás.
2010. jún. 11. 08:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem csak akkor viheted el egy körre, ha úgy teszel mintha meg szeretnéd venni! Ismerősöm is elment a Yeti-t megnézni, csávó kérdezte, hogy meg szeretné-e venni, mondta, hogy nem, majd utána mentek próbakörre!
2010. jún. 11. 13:43
 5/9 anonim ***** válasza:

A minimum két jogsi szerintem nem igaz mivel,

Én 3 Hónapos jogsival vezettem egy Suzuki Splash-t

Megis hökkentek ,hogy milyen jó vezető vagyok,mivel már régóta autóztam,gondolom azt hitték valami amatőr f'sz lehetek,ám koppantak,és még mondták is,amugy járt még ajándékcsomag,már csak az megérte,ilyen villogo mágneses lámpa,ami a boltokba ezres nagyságrendbe van.

Boldog is voltam.

Amugy voltam már fiat 500,punto(grande) opel astra teszten.

Van nekem is egy kocsim és mindig az a szöveg ,hogy lecserélném,amugy nem mert nincs pénzem(a kocsim értéke 1milla)

19/F

2010. jún. 11. 13:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Persze, hogy ingyenes, mivel a tesztvezetést kereskedők szervezik, akik el akarnak adni.

Én voltam már több ilyenen is. Amikor a feleségemnek akartunk új swiftet venni, akkor simán átadta a pasi a vezetést, Opel tesztvezetésen is megkérdezték, hogy van-e jogsim és ennyi elég volt. A Porsche-nál, ott lefénymásolták az összes iratomat és írásban nyilatkozatot kellett tenni, hogy anyagilag is felelős vagyok az autóért, ha hülyeséget csinálok.

2010. jún. 11. 17:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Wallis-nál min. 2 éves jogsi volt az alap.
2010. jún. 11. 20:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem vitatom a két év jogsi feltételét, mivel sohasem próbáltam tesztvezetni.

Ellenben kereskedői szempontból nem logikus, vegye, vigye élvezze!

Sőt zárás előtt két perccel betoppanva is fogadják örömmel, ha valaki megtiszteli őket, hogy kíváncsi az árujukra.

2010. jún. 12. 07:44
 9/9 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat és ha még valakinek van valamilyen tapasztalata várom helló
2010. jún. 12. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!