Ha az autó könnyen megcsuszik gumival orvosolható?
Figyelt kérdés
Ha pld. Könnyű az autó es könnyen megcsuszik.
Mit lehet ellene tenni?
Szélesebb gumi? Vagy jobb minőségű?
2018. márc. 25. 13:14
1/5 anonim válasza:
A gumi minősége a legfontosabb. A szélesség is segít, de ahhoz felni is kellhet.
2/5 anonim válasza:
Vezetéstechnika javításával. Nem csúszkálnak csak úgy az autók az utakon.
De egy jó gumi természetesen csodákra képes.
3/5 anonim válasza:
Igen, normálisan kell vezetni akkor nem csúszkál az autó.
4/5 anonim válasza:
A csúszkálás főleg gumiprobléma. De egyéb futómű probléma is lehet. Egyik régi autómban éreztem azt, hogy csúszkál. Kiderült, hogy a gátlók csak optikai csalódásként értelmezhetőek, semmit nem értek. Egy furgonnal mentem nemrégiben, /kölcsön autó/ ott is azt éreztem, mintha csúszkálna. A tulaj bevallotta, hogy nemrég cserélt gumit, nemsokára viszi a futóműveshez. Pár nap múlva felhívott, mondta, hogy a kerék összetartás olyan volt, hogy az már inkább koalíció volt. Cserélni is kellett egy-két dolgot, most jó.
5/5 anonim válasza:
Én is megnézetném futóművessel, de bizony a gumi is lehet ludas, ha régi (8-10 év) vagy nem túl márkás és pláne, ha mindkettő egyszerre igaz! A szélesebb gumi önmagában nem jelentene nagy változást, lásd a Totalcar vonatkozó cikkét: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!