Autó felni méret?
Figyelt kérdés
Ha a gyári 6j és 44 ET, akkor 7j 35 ET nem jó rá?2018. márc. 24. 16:59
1/6 anonim válasza:
Jó kell legyen, jó eséllyel a sárvédő alól nem fog kilógni, és a kissebb ET miatt jó eséllyel a kormány alászedésénél sem fog odaérni sehova. Nagyon fontos még a jó gumiméret kiválasztása.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Ami a gyári felnin van gumi az 195/60 Akkor a másik felnire ez nem lenne jó?
2018. márc. 24. 17:14
3/6 Beviz Elek válasza:
Ha a felni átmérője azonos akkor jó lesz rá. Nekem 6j-n volt a gyári gumiméret 195/60R15, a 7j-n pedig kifejezetten jól nézett ki.
Ezen 6j et45 lett 7j et25-re cserélve és ültetés mellett sem ért bele semmibe, bár már közel volt.
Most 17x7 van 215/45-tel, elöl et25, hátul et15, de hátul már peremezővel meg kellett dolgozni a sárvédőt
4/6 A kérdező kommentje:
Mindkettő 15" és ugyanaz az osztókör és csavar, csak az ET meg a szélesség más, ahogy írtam. Akkor tuti jó lenne a felni is és a gumi is rá? :D
2018. márc. 24. 18:32
5/6 Beviz Elek válasza:
A felnire a gumi 100%. Az autóra a felni nem biztos, függ hogy hogy van kialakítva. Pontosabban annyit nézz meg, hogy az eredeti felnivel mennyi van még a sárvédő vonaláig. Ha legalább 2 cm, akkor az új felni sem fog kilógni és jó lesz.
6/6 anonim válasza:
22 mm-rel fog jobbna kilógni, mint most. Ez még nem vészes, szerintem gond nem lesz vele, hacsak nincs valami extrém módon ültetve a kocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!