Gépjármuadó nem kaptam csekket, hogy fizessem be csekk nélkul?
az enyém volt már
tavaj is fizettem rá
beballagsz a lakhelyedhez legközelebbi kormányhivatalba, ott sorszámot húzol a "gépjárműadó"-hoz, és elmondod mi a bánatod..a személyid, lakcímkártyád, forgalmid vidd magaddal, és bankkártyád is...mindjárt kinyomtatják a csekkecskédet, oszt be is fizetheted.
Amúgy lejárt az első határidő, mint tudod.
Én sem kaptam, igaz februárban vettem az autót. (Új forgalomba helyezés.)
Itt kérdeztem és azt írták, hogy akkor is ki kell fizetni a teljes évre az adót. A másik autómra jött is a csekk, az újra nem...
Amíg nincs a kezemben a határozat az adó megállapításáról, addig nem tudok hova fizetni.
Most a biztosítókkal hadakozok, az is bőven elég most. A Cascot és a kötelezőt két külön biztosítónál fizetem. A fizetési mód "csoportos díjlehívás".
Külön fölhívtam a biztosítókat, volt ahol személyesen is bent voltam az ügyfélszolgálaton, hogy akkor ez most tuti rendben van, le fogják emelni a számlámról a pénzt? A válasz egyértelműen hogy igen, nyugodjak meg.
Ehhez képest a Cascot múlt héten le is emelték, erre tagnap kaptam egy postai díjfizetési felszólítást, melyben bírósággal a Polgári Törvénykönyvre hivatkozva fenyegetőznek.
A kötelező ugyan ez, csak ott még az összeget se vonták le.
Jövő héten vehetek ki egy nap szabadságot, mert természetesen ügyfélfogadás kizárólag 8-tól 4-ig van és kérdezhetem meg, hogy most mi van. Kb úgy kezelik, mintha én direkt és szándékosan nem fizetnék. Meg fogom kérdezni, hogy én mégis hogy oldhatnám meg, hogy az ő nevükben levonjam a saját számlámról a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!