Autópályán mész és elszáll egy injektor?
Figyelt kérdés
Elkezd remegni az autó, nem húz, lassú. 200 km-re vagy otthonról.
Ilyenkor lehet folytatni az utat a célig, és ott keresni egy szerelőt, vagy félre kell állni?
+kérdés:
nitrogénnel van fújva a gumi. Ha levegőt fúj rá a szerelő mert nem érdekli mi van benne, hiába mondom, attól lesz valami baja?
2018. márc. 24. 06:46
1/7 anonim válasza:
Én haza jöttem rossz injektorral kb 400 km-t.
Megcsinálták és semmi baj nem volt.
2/7 A kérdező kommentje:
És mennyivel tudtál így menni pályán?
2018. márc. 24. 08:01
3/7 anonim válasza:
Miért lenne baja, ha nitrogénre levegőt fúj? Az odáig rendben van, hogy előnyösebb nitrogénnel tölteni az abroncsokat, de egyébként meg autógumik tízmilliárdjai vannak simán levegővel töltve, és semmi bajuk. Kívülről is levegő éri folyamatosan az abroncsokat, attól nem félted?
4/7 A kérdező kommentje:
Nyilván nem erre vonatkozott a kérdés. Nem, nem féltem...
2018. márc. 24. 09:01
5/7 anonim válasza:
Miből áll a levegő? 78 % nitrogénből ! Szóval kicsit parasztvakításnak érzem ezt a nitrogén fújást de aki hisz benne az tegye azt. És ha szükséges fújja fel a gumit levegővel igazából arányában nagyon kevés 'idegen anyag' lesz így is a kerékben.
Ha elszáll az injektor de megy a kocsi csak lassan ,akkor lemennék a pályáról és alsóbbrendű utakon hazavinném.
6/7 anonim válasza:
Haza lehet vele menni, ha engedi az autót. Vannak motorok, amik egy az egyben letiltanak, ha tönkremegy az egyik injektor, ami persze rém idegesítő, de legalább nem teszed tönkre így teljesen a motort.
7/7 anonim válasza:
Nálam egyszer egy jeladó szállt el. Szervizlámpa kivillan, motor azonnal leáll, indítani nem enged. 200km-re voltam otthonról, de szerencsére nem a puszta közepén történt az eset, hanem egy városban péntek este 6-kor. Tréler, be a legközelebbi még nyitva lévő út széli szerelőhöz. Másnapra kész egy kisebb vagyonért, természetesen számla nélkül. De nem igazán volt más választásom, 200km-re a tréler még többe került volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!