Volkswagen Passat 1.9 TDI? Vélemény?
Magyarországon az összes 1.9 TDI-ben és 320D-ben 230 ezer km van :)
Komolyra forditva a szót: én elengedném, 19 évesen nem hiszem hogy a szükség megkivánja a nagy dizel szedánt. Egy ilyen öreg dizellel meg főleg nem terhelném a szüleimet. Vegyél valami kisebb autót egy megbizható szivó benzines motorral.
Ja és csatlakozom, havonta 1-1x egy 100-300km út miatt totál nonszensz a dizel.
Számolj utána, ha csak 14 éves az a passat, és egy dizelt minimum éves 25-30 ezer km-erre érdemes megvenni, de ezekkel általában sokkal többet mentek, simán van bennük 400+ ezer km.
90lovas TDI bírja , nem szerviz költséges és városban se rossz , sokan mondják , hogy jajj igy meg ugy nem jo városba meg kis távra annyi hogy hideg motorral nem szabad pörgetni mint az állat és kész örök élet ez a motor . Nekem a 92-ea ventomba van a 90lovas 1.9TDI motor leginkább városba megyek és semmi baja . Katalizátorosak ezek nincs részecskeszűrő azaz nem fog el tömődni meg nem kezd el hülyülni . Egyszerűek mint a faék az enyém csak vezérlés meg váltó olaj cserekor látott szerelőt , minden mást itthon aknán meg csinálok ( nem szakmám az autószerelő )
Kemény 8000ft súlyadót fizettem rá pedig nehehebb momt fater kombija és neki 10ezer/év a súlyadó .
110ló nem sokkal jobb mint a 90lovas és fogyasztása is több .
90lovas mocit ha kevésnek érzed könnyen lehet húzni .
Nekem egy nagyobb mechanikus adagolo meg nagyobb turbo és porlasztó csúcsok vannal rajta meg egy jó chip így az 5 liter körüli fogyasztásból lett 6.5-7liter/100km de 187lót mértek a revo mérő padján .
Öreg megbizható gépek ezek .
A km-t ne nézd nem azt veszed inkább az állapota a kaszninak meg a motornak és futóműnek a fontosabb . Millio km-ket mennek ezek el bontatlan blokkal . Nekem a 110lovas audi A6-osomban 690ezer km van a ventoban meg 284ezer km van és mindakettő motorikailag meg mindenhogy patika .
Ajánlom a TDI passatot 90lovasban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!