Hogyan figyeljek az automra, milyen gyakran, es hogy szervizeljem?
Figyelt kérdés
Egy vw VII golfom van, automata, dízel, 7sebesseges, 14es.180km-el vettem, most 218van benne azota csak olajcsere volt de lehúzták ott is mert olajat vittem meg olajszurot, a többit nem, de úgyis elkért 40et az a b...zi. Mindjuk en nem kerdeztem meg elore. Mind1 ennyi pénzem nincs hosszu tavon, de szeretnek ra vigyazni. Ötletek?2018. márc. 22. 20:06
1/4 anonim válasza:
Váltó olaj csere, 10.000 olajcsere periódus, hidegen nem hajtod, leállítás előtt vársz egy picit alapjáraton, rövid városi utakra nem indulsz el vele.
Viszont ha nincs 40.000 forintod egy olajcserére sem akkor mi lesz ha beszarik a:
- váltó
- turbó
- az üzemanyagellátó-rendszer egy drága alkatrésze
- vagy bármi egyéb ami sokba kerül?
A VW-k nem azoknak az embereknek vannak kitalálva akik még egy Suzukit is bajosan tartanának fent, erre veszel egy 1.6 CRTDI Golfot ráadásul DSG váltóval...
2/4 A kérdező kommentje:
Nem a 40el volt a bajom hanem hogy olajat meg szurot vittem melle.
2018. márc. 22. 20:36
3/4 anonim válasza:
Hidd el, a szerelőnek is ezzel volt baja.
Hiába viszel te mindent, akkor is annyit akar fogni rajta, mintha az olajon, szűrőn is lenne árrése.
Csak magaddal szúrtál ki a vitt szűrővel, olajjal.
4/4 anonim válasza:
Ha minden te hozol nálam ez egy tízes max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!