Egy olyan kerdesem lenne, hogy egy vw passat b5 1.9 pdtdi 300 ezer kmnel all s a kovetkezon gondolkodom, szerintetek?
Figyelt kérdés
Az egyik haverom megkerdezte hogy csereltem mar kettos tomegut benne? Mondom nem, s kerdeztem h mi a tunetei ha haldoklik. Nos az autó tokeletesen valt, semmi zaj nem hallatszik, ha kinyomom a kuplungot semmi hangja nincs, egyedul az hogy ha leállitom az autót hallatszik egy kis csörömpölés, de az sok dologtol lehet. Nos szerintetek ez lehet a lendkerek, keszuljek felfele a cserére?2018. márc. 22. 18:14
1/5 anonim válasza:
Lehet a tünete a kettőstömegűnek is. Ennyi km-nél már illene cserélni.
De legalább nem kell rá költeni mert amit megspóroltál az üzemanyagon egy benzineshez képest, simán ki tudod abból cseréltetni.
2/5 A kérdező kommentje:
Én ertem de en ugy gondolom, hogy ha a lendkerekem lenne a ludas akkor lenne valami hangja, vagy hasonló.
2018. márc. 22. 20:40
3/5 anonim válasza:
A lendkerék bajnak az első jele a felengedett kuplungos leállításnál való csörgés. Felhasználás függően még elmegy 10-70e km-t. 150-200e ből megvan a cseréje, nem egy túl drága mulatság.
4/5 A kérdező kommentje:
De itt ha kinyomom a kuplungot es ugy allitom le akkor is hallatszik az a bizonyos hang
2018. márc. 22. 21:19
5/5 anonim válasza:
Amíg alapjáraton nem zörög, rázkódik, addig nem muszáj cserélni. Ennél tovább viszont nem kellene húzni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!