Most akkor hengerfejes vagy nem?
Olajat eszi, kb. 1 litert szerintem bevágott 1000-1500 km alatt. (5w40 full szintetikus olaj)
Hűtővizem elfogyott, de ilyen máskor is történt kb 1 éve, elfogyott de feltöltöttem aztán sokáig jó volt.
Kipufogó nem füstöl, fűtésem van, és az autó sem lett gyengébb.
és akkor a szerelő szerint nem hengerfejes.
Ha szelepszár szimeringes lenne, akkor füstölne mint az állat, ha hengerfej tömítés probléma akkor folyamatosan fogyna a víz.
Most akkor mègis mi baja lehet?
Tócsát nem hagy maga alatt, eddig legalább is nem vettem észre.
2000ccm-es autó, 20éves.
Napi 10-15 km-t megyek csak vele.
Hát igen, de a kérdező ezt a javítási folyamatot sajátkezűleg nem vállalja be szerintem, amúgy meg egy 180-250 ezres beavatkozás.
Alaposan át kell vizsgálni járó motornál a motorteret, az összes burkolat nélkül.
Lehet egy cső vagy tömítés ereszt csak a motor hője elpárologtatja vagy és a menetszél széthordja.
Megnézni az olajsapkát, nincs-e vajszerű trutymó rajta, ez ugye egy tipikus jele a hengerfejtömítés hibájának.
Minden kocsi hengerfejes.......ugyanis gyarilag szerelnek rá ilyen alkatreszt.......
Egyebkent nem tudom mit vársz így látatlanba még egy tipus megadas nelkul sem......hogy valaki majd ránéz a röntgen szemével és megmondja a frankót?!Hiaba teszed még fel 10-szer ezt a kerdest senki nem.lesz aki megmondja mi a pontos baja....ezt bontás nélkül nem úszod meg,hiaba is arra apellálsz
Most akkor hengerfejes. Vagy nem.
Hadd ne távdiagnózis útján kelljen ezt kitotóznunk.
Juj mennyi gondterhes emberkék vannak itt :D itt elitek ki magatokat.
Jol elvagytok azert.
Irhattok felolem meg egy sort nem nezem mar ezt az oldalt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!