Akik közúton tolják neki, meg feltűnősködnek a kocsijukkal, azok miért nem mennek ki inkább egy rendes pályára?
Azokra gondolok, akiknek van valami tuning autójuk, és városban húzatják neki, füstölögnek, száguldoznak, hangoskodnak vele.
Ebben mi az élvezet?
Magát a sebességet, füstölgő kereket, vadállat hangot, igényes tuningot eszemben sincs leszólni, de mi keresnivalójuk ezeknek egy városban, faluban, eleve közúton?
Annyira jó a kátyúkupacon zötykölődni, felverni a fél megyét, kockáztatni a balesetet (tudom, "minden" ilyen ember tökéletesen vezet és nen hibázik, tegyük fel hogy így van, de ez mit segít, ha eléjük fut egy gyerek, vagy beléjük megy valaki?), vánszorogni mások mögött, kerülgetni a táblákat, bicikliseket, macskákat, akármiket?
Nem jobb egy nyugis, normális helyen megereszteni neki, zavartalanu?
Annyira nem is drága kibérelni egy normális pályát, legalábbis annak, akinek futja tuning kocsira, ez nem nagy tétel..
Miért nagyobb divat akkor a városban csapatni, mi előnye van a pályával szemben?
Mert a versenypályán szembesülnének vele hogy egy normális sofőr mint aminek magukat képzelik, 20 másodpercet ver rájuk körönként ugyanazzal az autóval :D
"akinek futja tuning kocsira, ez nem nagy tétel.. "
Ne gondold. A nagyrészük hitelre épitett verda, és a gyárban dolgozik a tulaj a szalag mellett.
Továbbá a versenypályára nem járnak ki azok a 17 éves lányok akiknek ez az egész szól, és ott nem lehet összeszedni egy rossz, tapasztalatlan cidát :)))
kérdező, te biztosan egy nyugodt, halvérű öregembernek születtél...sosem volt széthajtható autód/motorod, sosem érintett meg a benzin gőze..a modern világ már csak ilyen az Y generáció a telefonját nyegteti, az jobb? a többi meg azt, amire futja, vagy van...kocsmázik, nőzik, széttapossa a gázpedált a Koppány kidörrentős autójával...ne feledd, minden embernek egy élete van..
én például komplett őrült voltam...ugyanis egy műszakilag tökéletes járműből ugrottam ki...ejtőernyőztem ugyanis..az jobb a menőző autósoknál?
...vagy a vitorlázó repülő..ott sincs ám pardon..
Ezt hogy érted? Nem akarok senkinek megmondani semmit, arra ott vannak a jogszabályok. Én csak egy kérdést írtam ki.
(Mellesleg ha pl elütsz egy gyereket, remélem hagyod az apjának, hogy agyonverjen, mert hát ne más mondja meg neki, hogy mit csináljon....)
Szeretem az autókat :) éppen ezért járunk ki a barátokkal, párommal találkozókra, autós rendezvényekre, meg üres, forgalomtól elzárt helyekre szórakozni, bámészkodni, élvezni egy-egy jobb gép hangját, érezni a benzin- és égett gumiszagot, kikapcsolódni. Nagyon jó hangulata van az ilyen napoknak.
Épp ezért nem értem, mi abban az élvezet, ha valaki keni neki a gráterekkel teli úton a panelok között...
" Ne te mondd már meg másoknak, hogy mit csináljanak..."
Dehogyisnem. Amíg engem pl egy ilyen sutyerák az autópályán mondjuk veszélyeztet, mert azt hiszi ő a Schumacher, naná, hogy megmondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!