A nők is szoktak néha állatkodni a kocsijukkal?
Mily érdekes....
Én mikor vezetek, és látok valakit a forgalomban, 70%-os pontossággal meg tudom mondani, hogy nő vagy sem. Mikor kielőzöm, vagy mellé érek akkor szoktam róla megbizonyosodni, és fejemen csak ennyi villan át: "...gondoltam..."
Álltalában a fennaradó 25% idős kalapos bácsi, aki még Rákosi, vagy Kádár elvtárstól kapta a papírost.
És mielőtt még valaki azt mondaná, hogy nem tudok számol, ott az 5%. Igen sajnos ilyen is akad férfi társaim közt. Hát, hogy róluk mi a véleményem, azt most nem írnám le ide, mert még emiatt törölnék a hozzászólásom és megsérteném őkket...nem mintha egy kicsit is érdekelne,sőt. De ők valószínűleg az átlagnál több homokvárat építettek.
Bocsánat, hogy ide kontárkodtam a hölgyek közé.
És most pontozzatok le...ezaz.....
Nem egyertelmu a kerdes, hogy a f@szija kocsijaval, vagy az o kocsijaval allatkodik e? Mert ugye sajatot az ember nem szivesen kinoz :)
Amugy - szoktak. Csak nem szandekosan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!