Hol lehetne driftelni tanulni?
Pest megye.
Lány vagyok, nem értek túl sokat a kocsikhoz, viszont nagyon érdekel a téma és sokszor hangoztatják, hogy sportosan vezetek. Szeretném fejleszteni.
Drifteléssel nem fejleszted a vezetési tudásodat.
Kizárólag elzárt magánterületen gyakorolhatod, a tulajdonos beleegyezésével.
#1 Miért kell ilyen ellenségesnek lenni?!
Kérdeztem normálisan valamit, tényleg érdekel a téma. Ha ingerült vagy, menj fuss egy kört, de ezért ne szedd le a fejem.
#4 Ismered a helyet?
Ezeknek az autósiskoláknak csak annyi a hátrányuk, hogy horribilis összegeket kérnek el, de valaki megtaníthat :D
Nem vagyok ellenséges. Ez itt közlekedési rovat. Úton tilos driftelni, ezért írtam az elzárt magánterületet.
Ebben mi az ellenséges?
Gondolod, hogy valaki ingyen megkockáztatja, hogy összetöröd az autóját, koptatod az autóját? Azért kerül annyiba, mert hasznot is szeretnének belőle, közben kopik a gumi, az autó, fogy a benzin. Emellett fizetni kell a pályahasználatért is. Sajnos ez egy költséges hobbi.
A linkelt videóban valami bakelitet használhatnak guminak. Nem is értem, száraz aszfalton milyen gumi csúszhat ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!