Mennyi idő alatt hűl le autòban a motor ilyen időben?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg valami ötlet honnan lehet tudni hogy az elmùlt két òrában használták?2018. márc. 18. 18:38
1/8 anonim válasza:
Attól függ, mekkora motor.
Egy 1 literes háromhengeres libakergető nyilván gyorsabban lehűl, mint egy 3 literes V8-as.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, ez egy benzines 1,6os motor azt hiszem. Mègis időben az olyan 1-2 òra vagy igy hidegben hamarabb lehül?
2018. márc. 18. 18:43
3/8 anonim válasza:
a forró tömb tele 80-90 fokos vízzel lassabban ,mint a "lemezbe" lecsorgó olaj.
Lényegtelen.
0-5 fok körül fél óra is elég ,hogy ismét arról beszéljünk, hogy "hideg" az olaj.
Ennyi számít ,több nem.
A tömb nem veszít érdemit addig.
4/8 anonim válasza:
Ismerősöm 1.9D Berlingója 5 óra az én 1.3-as régi Swiftem fél óra, tehát Berlingót ha leállítod vársz 5 órát beindítöt meleg levegő jön ki ha azonnal fűtesz az én Swiftem fél óra várás után már csak hideg jön ki, mindez tapasztalat.
5/8 anonim válasza:
Szerintem a kérdező valamiféle nyomozásban van azért kérdezi, nem a jelenség fizikája érdekli.
Ha a km-óra számláló nem érhető el és jelölések elhelyezése nem biztosított (finom krétanyom a gumikra), akkor csak a rejtett kamera marad megoldásként.
6/8 anonim válasza:
4. egy tömött ,és arányiban jól szigetelt motortér a berlingo.
Főleg egy swifthez képest.
7/8 anonim válasza:
Benzines 1.2-es ilyen 0 fok alatt 25 perc alatt képes visszahűlni annyira 90 fokról, hogy indításkor meg se mozduljon a vízhőfok mutató.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, igen nyomozásban vagyok ezért érdekelt :) a krétás dolog eszembe se jutott szuper ötlet köszi ezt is.
2018. márc. 19. 00:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!