Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Insignia vagy Mazda6?

Opel Insignia vagy Mazda6?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Autó vásárlás előtt állok. E két tipus amire leszűkítettem a kört. 2013-14 körüli évjárat.

Mindegyik típusból a dízel az első számú célpont, 2.0 CDTI illetve 2.2 Skyactiv, de Mazdánál meggyőző a 2.0 benzines.

Kérdés az hogy megéri a Mazda a több pénzt(valamivel drágább mint az azonos Opel).

Minőségibbnek tűnik, és ahogy olvasom motorikusan is jobb(megbízhatóbb)

Kinek mi a tapasztalata egyik-másikkal? Ki mit javasol?

2018. márc. 18. 17:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
52%

Nekem Insignia volt cégesben.Nem tetszett a belsö kidolgozás , a futómü hangolás, stb.Hiába volt 200 ló körül, az elözö A6 (2008) reggelire megette minden tekintetben.

A Mazda jobban ad a részletekre, én az választanám...csak Insigniát ne.

(3 ismerösömnél volt motorcsere Insigniában...véletlen?)

2018. máj. 17. 08:23
 12/14 anonim ***** válasza:
33%
Remélem benzines kocsit vettél Diesel a múlt...A Mazda skyeaktív motorja szinte ugyanannyit fogyaszt benzinesben... Benzin és hibrid a jövő.
2018. jún. 1. 07:09
 13/14 anonim válasza:
2012.diesel insigniám van ( Németből behozva) imádom nekem bevált eddig semmi gond nincs vele és 20.ezer km már beleraktam h astra után nekem egy álom autó 5 literes fogyasztassal és 1730.kg önsullyal.
2019. jan. 22. 11:50
 14/14 anonim ***** válasza:
A Mazda, mégpedig azért, mert azaz újabb generáció már, ebben az általad keresett évjáratban, az Opel meg faceliftes. Ennyi.
2019. aug. 4. 03:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!