Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Insignia vagy Mazda6?

Opel Insignia vagy Mazda6?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Autó vásárlás előtt állok. E két tipus amire leszűkítettem a kört. 2013-14 körüli évjárat.

Mindegyik típusból a dízel az első számú célpont, 2.0 CDTI illetve 2.2 Skyactiv, de Mazdánál meggyőző a 2.0 benzines.

Kérdés az hogy megéri a Mazda a több pénzt(valamivel drágább mint az azonos Opel).

Minőségibbnek tűnik, és ahogy olvasom motorikusan is jobb(megbízhatóbb)

Kinek mi a tapasztalata egyik-másikkal? Ki mit javasol?

2018. márc. 18. 17:00
1 2
 1/14 D. Brasco ***** válasza:
10%

"E két tipus amire leszűkítettem a kört. "

Azaz a legnagyobb magabiztossággal választottad ki a két legszarabbat ami létezik!

2018. márc. 18. 17:18
 2/14 anonim ***** válasza:
21%

Jó autók, szívómotorral örök élet, a dízelt én kerülném.

Szerintem mindegyik baromi jól néz ki, az Insignia beltere jobban tetszik, kívülről viszont a Mazda jön be.

A Mazdánál a rozsda még mindig probléma lehet.

Mindkettő jó autó, nagyon nehéz a választás.

De ha venni akarnék szerintem Insignia lenne 1.8 szívóbenzinnel.

2018. márc. 18. 17:21
 3/14 anonim ***** válasza:
67%

Tavaly én Opel Astra K és Mazda 3 között vacilláltam, szintén dízelben.

Végül az ár győzött. Az Opelnél nagyon sok mindenkinek jár a listaárból "flottakezvezmény". (A nevével ellentétben egyetlen autóra is igénybe vehető.) Így a listaárból több mint 1,6 millió jött le.

Az Opel biturbós dízele mellett döntöttem. Nem bántam mag, azzal együtt, hogy a Mazda se rosszabb autó nála.

Szerintem mérlegelj mik szólnak egyik és másik mellett-ellen és úgy dönts. Nagy különbség nincs a két autó között. Az új Insignia is nagyon jól sikerült és a Mazda 6 is legalább olyan jó.

2018. márc. 18. 17:23
 4/14 anonim ***** válasza:
67%
Megnéztem a konfigurátort. Lehet én vagyok vaksi, de nem látok az Insigniához 1.8 szívó motort...
2018. márc. 18. 17:49
 5/14 anonim ***** válasza:
44%

És a kérdést láttad? Mert írja, hogy 2013-14 körüli autót venni, akkor pedig volt 1.8 benzin.

Én Mazdát vennék, méghozzá benzinest.

2018. márc. 18. 18:37
 6/14 A kérdező kommentje:

Insigniaban az 1.8as az nem turbós?

Koszonom a valaszokat. Kivulrol szerintem szebb a mazda viszont belul kicsit puritanabb, de nem csunya. Talan az Opel belseje europai szemmel szebbnek tunik.. nem tudom.

2018. márc. 18. 21:52
 7/14 anonim ***** válasza:
57%

Akkor viszont egyértelműen Mazda 6!

Írom ezt többszörös Opel tulajként. "Régi" Insigniát is vezettem jó darabig céges autóként. Nem igazán tudtam megkedvelni. Amilyen böszme nagy kívül, olyan szűk az utastér. Nekem a beltér olyan átlagos, teljesen H Astra feeling. Valamint neház mint a sár. Ezt írják rendszeresen cikkekben, tesztekben. Tényleg így van.

Ha találsz jó állapotú, viszonylag kevés km-es nem hólyagosodó Mazdát, én azt választanám.

2018. márc. 19. 08:11
 8/14 anonim ***** válasza:
54%
Mazda, benzinmotorral.
2018. ápr. 1. 09:04
 9/14 anonim ***** válasza:
48%
A Mazda dízelei pont nem a megbízhatóságukról híresek. Mész évente 40000 km-t? Ha nem, akkor minek neked dízel?
2018. ápr. 13. 15:23
 10/14 A kérdező kommentje:
A skyactiv se megbizhato?
2018. ápr. 13. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!