Cseréltetek már téligumit? Aki igen, most nem parázik?

Nem mondom hogy jobb volt. Azt mondom, hogy akkor nem volt külön nyári és téli gumi, hanem egész éves használatra voltak kitalálva. Azt ne próbáld bemesélni, hogy egy mai nyári a minimális mintázatával jobb havon, mint egy bütykösebb gumi.
A biztonságos közlekedésről annyit, hogy 0 darab balesetem volt eddig. Az ilyen nyári gumis idióták viszont nagyon bosszantanak, akiktől nem lehet haladni, mert a legkisebb hóban is 40-el cammognak.

Az egyik autómról múlthéten cseréltem le, rá két napra már havazott/havazik. Egy héten keresztűl +15 volt aztán most -4.
Tehát most járhatok minden hova a kis városi autómmal amin mindig téli gumik vannak.

Én nem cseréltem le, maradt a téli. Van egy hátsókerekes autóm is, azon már nyári (és a kipörgésgátló sem müködik per pill) , de azzal sem paráztam.
Szerintem is túl van lihegve a téli-nyári gumi csere, inkább meg kellene tanulni vezetni.

Én mindig nyárival járok,1992-óta.Eleinte azért ,mert sajnáltam a pénzt a téligarnitúrára.Most már azért,mert rájöttem,hogy teljesen felesleges.Napi szinten használom az autót,de még koccanásom sem volt soha.
Tudom....szerencsém volt..de majd egyszer úgy is belerongyolok valakibe....felelőtlen vagyok....stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!