Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford focus ferdehátú 1.6...

Ford focus ferdehátú 1.6 dízel (110lo) mire kell oda figyelni vásárláskor? Bevált autók?

Figyelt kérdés
Ezt a típust szeretném venni de szeretném tudni a tapasztalókat vele kapcsolatban

2018. márc. 18. 14:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Arra hogy 90lovas legyen.
2018. márc. 18. 15:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Mért azok jobbak ?
2018. márc. 18. 15:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez a motor nagyon megosztja az autós világ egy részét. A felhasználók egy része esküszik rá egy másik fele köpködi.

Én belenéznék egy két Ford TDCI-s fórumba, ott kiderül az igazság.

2018. márc. 18. 15:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem egy 2011-es 1.6-os kombi TDCI-m van. Tényleg nem tudok róla rosszat írni. Március végén megy az éves szervizre, a 180ezresre. 2,5 éve van nálam, de a szokásos dolgokon (szűrők, olajok, vezérműszíj 160ezernél) kívül semmihez sem kellett eddig hozzányúlni. Nem rohad, pedig itt aztán sózzák az utat derekasan (Németo.) Az egyetlen hiba, hogy elcsaptam vele egy őzet és kicsit megrepedt a lökhárító, azt kéne kicseréltetni, de az se az autó hibája, hanem az enyém.
2018. márc. 18. 18:54
 5/6 anonim ***** válasza:
ja ez lemaradt: most télen a fogyasztása 5.2 literre jön ki, nyáron hangyányival kevesebb. 4.8-5.0 liter.
2018. márc. 18. 18:55
 6/6 anonim ***** válasza:
A 110lovasban van kettőstömegű, részecskeszűrő és változógeometriás turbó is a 90-es hez képest.
2018. márc. 18. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!