Melyik használt autót érdemes venni az alábbi kritériumokkal? (részletek leírásban)
Figyelt kérdés
Tervezem autót vásárolni, és összeírtam pár kritériumot, ami alapján választanék.
Elvárások:
- 200E Km alatt
- Sedan / lépcsőshátú kivitel
- 90-100 LE min.
- lehetőleg legyen klíma, szervokormány és centrálzár
- min. 2002-es évjárat (max 16 éves kocsi)
- érvényes magyar papírokkal, preferáltan 2019-2020-as műszakival
Lehetőségek:
- Opel Astra G
- Renault Thalia 1.4
- Ford Mondeo
- Ford Focus
- Mitsubishi Carisma
- Nissan Almera
Kb. 5-700E Ft között szánnék rá. Ti melyiket vinnétek, miért? Van más alternatíva?
2018. márc. 18. 09:57
1/9 anonim válasza:
Hmm... Ilyen kritériumok mellett... :D Olcsó szalon autót nézegess amire elég 700k kezdőrészlet, ha nem akarsz hitelt akkor inkább még gyűjtögess.
2/9 anonim válasza:
Gyűjts még hozzá. Ezekkel csak szenvedni fogsz.
3/9 anonim válasza:
Erre èn is kíváncsi vagyok. Körülbelül én is ezekkel a feltételekkel keresek kocsit, de csak benzinest.
Nálam csak Mondeo,Focus jön szóba, esetleg G astra.
4/9 A kérdező kommentje:
Megértem a válaszokat. A francia autók felé van egy megmagyarázhatatlan előítéletem, ill. a többi se túl szimpi lehetőség a két fordon és az opelon kívül. Mindezek ellenére neten sokan dicsérik a thaliat és a két japán autót... Nem tervezem tovább gyűjteni, mertásra kell majd a keret, plusz fordítani kell a vásárlás utáni apróbb foltozásokra is. Második autó lesz B Corsa után, szóval valószínűleg csak jobb lehet, ha egy normál állapotú autót találok magánszemélytől.
2018. márc. 19. 21:33
5/9 anonim válasza:
K... Akkor azt vedd amelyik jobban tetszik
6/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy senki nem irja, hogy miert gondolja ugy, ahogy. Csak egy velemenyt leir, de nem tudom, hogy miert gondolja ugy. Pl anyamek vettek egy opel tigrat 550-ert, es nagyon jo allapotu kocsi aminek nem volt azota se sok baja. Tehat ezert erdekelne, hogy ki es miert gondolja ugy, hogynem kellene ebben a keretben autot venni.
2018. márc. 20. 00:14
7/9 anonim válasza:
Egy 2004 utáni benzines Focust vegyél. A világból kivisz komolyabb szervizköltség nélkül.
8/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igen, kb ezekkel a szűrőkkel lesem az autókat. A ford és az astra elég szimpatikusak egyelőre. :)
2018. márc. 21. 01:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!