Japán autók közül a Toyota vagy a Nissan jobb? Mit gondoltok?
Árban nincs sok különbség, a Nissan kicsit drágább.
Ha dizájnt, külsőt nézünk, akkor Nissan.Bár mindkettőnek olyan tipikusan "keleties" vonásaik vannak.
Ha belsőt nézünk, akkor nincs nagy különbség.Egy európai márkához képest, sem a Toyota, sem a Nissan nem erőlteti magár interrior rajzolásánál.
Az összkerékhajtási rendszereknél inkább a Toyota felé dől a mérleg bér kétségkívül a Nissan is nagyon jó ebben.
Ami viszont az extrákat illeti, a Nissanhoz sokkal több kényelmi extra elérhető, "többet tudnak", mint a Toyoták.
1#
A motorokra gondolsz?
A mostani Toyoták dízelmotorjai is más márkától származnak.
A japán gyártóknak nem éri meg Európának dízelmotort fejleszteni, emiatt inkább "vesz" másik márkától.
3#
Szerintem inkább fordítva.
A Renaultokon rengeteg a Nissan alkatész.
Összkerékhajtás egyértelműen a Nissan, a Renaultnak sohasem volt terepjárója vagy Suvja.
A 2 literes dízelmotor szintén Nissan.
Toyota vagy Nissan?
Gondolom egy Aurist hasonlítsunk egy GT-R hez akár ugye?
Akkor jó egy nissan ha renault lógót látsz benne. Ha van benne nissan azzal mindig több a nyűg.
Pl: 8 márkát forgalmazunk, a havi garis javítások fele Nissan, a maradék 50% on osztozik a többi 7 márka
Én magamnak tuti nissant vennék(x-trail 2.0dCi)
de én maradok a renaultnál nekem bevált;)
Toyota olyan semmilyen formájú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!