Hogyan működik egy új autó vásárlása?
Ha nem kamu a kérdés, akkor először is gratula a leendő járműhöz.
Bár én autót nem, de 2 új motort vettem másfél év alatt (Kawasaki, Suzuki).
Google-ben keress meg egy pár kereskedést (min. 5-öt) és első körben emailben érdeklődj az adott típus után. Kérdezd meg, hogy milyen akciók vannak, milyen engedményeket tudnak adni. Nyugodtan mond meg, hogy több szalont is megkérdeztél és a legkedvezőbb ajánlatot adónál fogod megvenni a kocsit. Egy 10-12 milliós autónál kb 2 milliót el szoktak engedni, ha ügyesen csinálod. Ha kérdésed van, írj nyugodtan.
Szia! Köszi, valóban nem kamu a kérdés, mivel ide akár milliárdosok is regisztrálhatnak (de én nem vagyok az :D). Ezt komoly kérdésnek szánta, és köszi az eddigi válaszokat!
Esetleg ha olyant írok, hogy egy másik kereskedésben olcsóbb ajánlatot kaptam, akkor valószínűleg lejjebb viszik az árajánlatot? Én első sorban a Wallis-t néztem ki magamnak.
13-as vagyok. Ha azt írod az ajánlatukra, hogy máshol többet engednek (kamura), az nem a legjobb megoldás.
1. Attól ők még többet nem fognak engedni, legfeljebb vmi hangyafasznyi extrát még rádobnak.
2. Ha csak 1 helyen próbálkozol, akkor lehet, hogy kihagysz egy pár millióval olcsóbb ajánlatot egy másik kereskedésnél.
(Bizonyos százalékokért én lebizniszelem helyetted az egészet :D)
Fogod magad és a konfigurátorban össze raksz egy kocsit.
Ezt elküldöd a lehető legtöbb bmw kereskedésnek e-mailben.
Megírják az ajánlatot.
A legolcsóbb ajánlat alapján írsz a többinek , hogy ez alá kéne menni.
Ezt addig folytatod amíg el nem fogynak a szalonok és meg nem kapod a lehető legkedvezőbb ajánlatot.
Elmész a szalonba, kifizeted , örülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!