Akik még tudnak vezetni! Nem hiányzik nektek a döntés és tudás hatalmának élmenye?
Figyelt kérdés
Az igazi autók eltűnőbem vannak. Autómata váltó,nem én akasztom a fogaskerekeket. Döntéseket felűlbìráló elektronika. Elektromos gázpedál.2018. márc. 17. 18:43
1/7 anonim válasza:
Neked az kell, a Ford T modellt nézd már meg öreg hogy hogy kell vezetni. Na annak a sofőrje visitana hogy milyen tunya autók ezek.
Különben sok autóban van sport mod a throttle 1/1re kapcsol és menetstab etc kikapcsol. Tiéd a világ ugyanúgy mint egy 20 éves 3 hengeres swiftben
2/7 anonim válasza:
Minden biztonsági kütyü kapcsolható.
Ha az asszony elugrik valahová az én kocsimmal,bekapcsolom.
Sok lenne neki a 4300 ccm😊
3/7 anonim válasza:
Ezért vettem én magamnak Patentwagent, ott még érződik a gépészet, ezt nevezem én igazi autónak.
4/7 anonim válasza:
Pár éve hiányzott. Vettem is egy 30 éveset, azóta is az van.
5/7 anonim válasza:
én a lovaskocsira esküszöm. na az az igazi művészet. befogni a lovakat a kocsi elé, törődni velük.
6/7 A kérdező kommentje:
5ös az más művészet. Főleg tolatni vele.
2018. márc. 17. 20:00
7/7 anonim válasza:
Szerintem mindkettőnek megvan a helye, de csak remélni merem, hogy lesznek mindig olyan járművek, amikben megmarad a vezetés élménye. Van azért olyan, amikor örülnék, ha nem kéne vezetnem. Vannak rossz napjaim, mikor érzem, hogy nem vagyok 100%-os. Az autópályán is elunom magam. Ott nem bánnám, ha levenné rólam a technika a terhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!