Renault clio 0,9 tce vagy 1,2 szívó motor?
Figyelt kérdés
Melyikkel jarnék jobban újonnan? A turbo motor drágább, de azt mondják nem a leg megbízhatóbb, viszont jobban megy.
Köszi a válaszokat.
2018. márc. 17. 17:57
1/7 anonim válasza:
0,9-es Cliom volt (2013/09-2017/01) között és semmi bajom nem volt vele a 90 LE teljesítménnyel és nem hagyott ott sehol. Soha semmi baja, nyűgje nem volt. Maradt is volna ha nem kell a családbővítés miatt Megane-t venni, amibe már 1.6 van de nagyobb is az autó tehát ebbe meg kell.
2/7 anonim válasza:
miért ne lenne megbízható? ha az előírt olajat kapja, akkor örök életű.
Sokan csak megveszik az új autót, de a kezelési könyvet nem olvassák el, mert ő úgyis jobban tudja..na ilyenkor kezdődik a bajok eredete.
az a lényeg, hogy úgy hasítson, mint a vihar.. pont ezért gyártják a turbót. Nem azért, hogy lehessen szidni a rönyót.
azt mondják? és ki mondja? annak lövése sincs, mert még nem volt ilyen autója, csak jólesik, ha a másikat hergeli...
3/7 anonim válasza:
Logikusan a szívó mindig megbízhatóbb mert primitív szerkezet. De azt vedd ami jobban tetszik hiszen felesleges örök félelemben élni hogy jajj a legegyszerűbb kell megha nem is tetszik nehogy már baja legyen
4/7 anonim válasza:
Egész jó a 0.9 TCE, nem tudom honnan vannak a neten a rémhírek, de szerintem alaptalanok. Ja és az 1.2-es szívó is agyonüthetetlen, igazából egyikkel sem fogsz mellé.
5/7 A kérdező kommentje:
És az 1,5 dci? 75 le, még az is szóba jöhet.
2018. márc. 17. 20:37
7/7 anonim válasza:
Haveromnak dízel Cliója van, nekem 1.2-es Thalia (is). Arra jutottunk, hogy nagyon nagy hülyeség a dízel ekkora autókba, kb 1 litert spórol vele, cserében a télen is 2 hetet állt neki injektorfelújítás címszó alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!