ÁdámBMW kérdése:
Már ki takaritottam az üzemanyag rendszert is a motron, de még mindig ugyan az a probléma alap járaton szépen dolgozik de gáz adásnál be döglik, mi a lehetséges probléma? Ez egy BMW R1200GS 2007
Figyelt kérdés
2018. márc. 17. 11:01
1/9 anonim válasza:
Ez már ugye befecskendezős. A légtömegmérőre gondolnék így először, vagy fals levegőre, amitől meghülyül.
2/9 A kérdező kommentje:
Gondolom a légtömeg mérő működik mivel ha le húzom a dugót rólla akkor az alap járat is ugrál,vagy az nem jó ?
2018. márc. 17. 11:46
3/9 anonim válasza:
Hameg a benzincsövet húzod le, teljesen megáll.
Lehet mégis az a rossz?
Szerintem ilyen mértékű hozzáértéssel inkább ne akard megjavítani.
4/9 anonim válasza:
Pont tegnap cseréltem egy ilyen motoron kuplungszerkezetet.
Sok minden okozhatja. A legelső amit javasolnák egy diagnosztika elvégzése.
6/9 A kérdező kommentje:
De ha le húzom a légtömeg mérőről a dugót és az lenne a hiba akkor semmi nem változna az alap járaton de mivel ugrál ezért az Okés (hozzàértés...)
2018. márc. 17. 15:49
7/9 anonim válasza:
Most akkor te vagy az Ádám, v nem?
8/9 anonim válasza:
Üzemanyagszűrőt cseréld ki szerintem!
9/9 A kérdező kommentje:
azt is néztem tiszta 😭😭😭
2018. márc. 17. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!