Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw olaj utántöltés (F30 N47...

Bmw olaj utántöltés (F30 N47 318d)?

Figyelt kérdés

Kiírta tegnap az F30 318d (N47) hogy töltsek utána 1L olajat a motorba. Viszont fogalmam sincs milyen olaj van benne jelenleg, Szegeden szervizeltettem utoljára, amúgy soproni vagyok. A szervizben sem tudják így utólag megmondani. Elvileg 5W-30 való bele, de másik autómnál előfordult hogy mást tett bele a márkaszerviz. Nemrég voltam olajcserén, nem akarnék teljes cserét csinálni újra.

Tartok tőle hogy ha rátöltöm a gyári olajat bajt csinálok ha mást tettek bele valamiért.

Kifizetni meg nem akarok 80 ezret olajcserére újra 10e km után. Visszavinni se akarom Szegedre mert nem járok mostanában arra.

Van valami mód, valami szaki aki megmondja mi van benne jelenleg? Megállapítható ez valahogy?

2018. márc. 15. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Töltsd bele amit elő irnak neki, semmi baja nem lesz ha nem pont olyan olaj lenne is benne.
2018. márc. 15. 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Hm..

Én 10 ezrenként cserélek olajat, sokáig akarom használni..

Ha a gyárit teszed bele, biztos jó lesz.

2018. márc. 15. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:
10e km után nem akarsz olajcseret ?? Elég szarrago lehetsz
2018. márc. 16. 07:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a benzinesbe is 13-15E körül cseréltetek, akkor ő dízelbe minek cseréltessen 10E-ként? Főleg, ha pályán használja. (és 30E a gyári csere periódus)
2018. márc. 16. 09:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Pályán használom, 16-18e körül cseréltetek olajat. Ha rátöltök, simán elég addig!
2018. márc. 16. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!