Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Légyszives aki tud segitsen...

Hojdák János kérdése:

Légyszives aki tud segitsen már 1-2 jó ötlettel, mi lehet az S51-es simsonomnak a baja?

Figyelt kérdés
Simsonnál, Van szikra, megszakitókalapács, kiskondi kicserélve, de a régiekkel is ugyan olyan jól adta a szikrát! Nem akar indulni egyátalán kb 40 gyertyával kipróbáltam mindegyik adja a szikrát, nyomtam tiszta benzint, higitót is a hengerbe és akkor sem indul egyálltalán! Én arra gyanakodok, hogy a nyomás alatt nem adja le a szikrát, vagy nem jókor adja, alaplapon is forgatam az sem segittett semitse, visszaállitottam ahogyan volt! Karburátor, henger kipucolva szépen! Akárhányszor inditom a gyerte mindig kap benzint, tiszta benzin mindig mikor kiveszem! Nem lenne valami jó tippetek? Szimeringek nem engednek olajat át! De ha rossz is lenne akkor is bekellene röffenni, indulni!

2018. márc. 15. 17:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Én csak két dolgot írok le,ami az enyémnél gond volt:

12V-os rendszerbe valami ökör régi tulaj 6V-os trafót tett fel,és ugyan volt szikra,de gyenge,és alig indult,menet közben is folyton kihagyott,meg leállt.

Trafócsere után azonnal jó lett.

Másik:

Jobb oldali főtengelyszimering (a lendkerék mögött) kifordult a helyéről,de nem esett ki,ezért alig volt elősűrítés a forgattyúsházban.Csak hosszú gyors tolásra indult be nagy nehezen,és pörgetni kellett,hogy le ne álljon.

2018. márc. 15. 18:25
 2/3 A kérdező kommentje:
többiek légyszives tippeket!!
2018. márc. 16. 20:27
 3/3 anonim válasza:

Szia

Én azzal kezdeném hogy leveszem a gyertyapipát és megnézni úgy hogy milyen a szikra (akkor jó ha lilás színű és 1-1,5 cm-ről átmegy)

És mindenképpen állítanák gyújtást,gyertyahézagot és megszakítóhézagot

Elsőre ennyit néznék meg és ha azután se lesz jó akkor az kicsit gondolkodtató.

2018. márc. 22. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!