Ez az alumínium ötvözet elég erős egy nyomtávszélesítőhöz?
ALSi7MG
vaagy;
AlSi1MgMn lenne a jobb választás?
Az első jószemű rendőrig jó.
Aztán remélem egy életre kivonnak a forgalomból.
Most tekintsünk el az ilyen vészmadarak válaszától akik még eddig összesen csak teáskannának való aluval találkoztak......nekik annyiban van igazuk hogy ha elkap a rendőr es eszreveszi neked véged!Hiszen se papirod se semmi róla.....ha meg kiejted azt hogy magad csinaltad ott a helyszínen le is lőnek!
Az általam említet anyagból még osztókör módositot is csinaltam már,ugy higy az aluba(!) volt a menet belefúrva......tehát nem volt perselyezve stb!Évekig bírta minden gond nélkül!nyomtávot meg kismilliot csinaltam,soha egyikkel sem volt semmi baj!Pedig volt amelyiket verseny auto alá vitték,tehat az biztos nem volt kikímélve!
"A kérdező kommentje:
Nem veszelyeztetek senkit ezzel."
Nem. Főleg, ha levízsgáztatod a szélesítővel.
Ugye eddig eszedbe sem jutott, hogy ez engedélyhez kötött átalakítás?
Ugye eddig egyetlen másodpercig nem fárasztottad az agyad, hogy mire jó a műszaki vízsga?
Ugye a vízsgakor eleve ki akartad szerelni?
KÖZVESZÉLYES IDIÓTA VAGY!
En ezzel tisztában vagyok, h mire adnak engedelyt es mire nem. Ezt a veszmadarnak irtam, hogy adnak ezekre engedélyt ha utana jar az ember, akkor miert lennek kozveszelyes egy nyomtavval. Kicsit tulvan spilazva az h mi engedely koteles es mi nem. Erdekes mas orszagban erre nem mondjak azt h kozveszelyes vki.
Illetve nem en csinálnám, hanem azzal aki benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!