Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti kabrióval megmernétek...

Ti kabrióval megmernétek állni hosszabb időre (fél-1 óra) lenyitott tetővel bárhol?

Figyelt kérdés
Mert ha úgy vesszük a vászontető sem véd meg sokmindentől.
2018. márc. 10. 18:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Környéktől függ, amúgy alap dolog, hogy kabrióban nem hagyunk semmi értéket, ha nyitva ha zárva van a teteje.
2018. márc. 10. 18:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán. És a vászontető azért megvédi az autót. Ha nem mástól, akkor az esőtől.
2018. márc. 10. 19:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg kell állni meg kell állni, úgy nem hagynám ha egy mód van rá, akármilyen jó környék vagy kamera akármi... de benne sem hagynék semmit.
2018. márc. 10. 19:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Madártojás?
2018. márc. 10. 20:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Én sosem szoktam nyitott tetövel otthagyni.

Egyrészt nemcsak ki, pl be is dobhatnak jóakarók egy csikket , madársz.r , plusz az UV-röl nyáron nem is beszélve.

2018. márc. 11. 07:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Nincs cabriom. De én nyitott ablakkal nem merek még a házunk elött se parkolni. Csak a munkahelyem parkolójában merném úgy otthagyni. De én elég biztonságos helyen dolgozok. Eszembe nem jutna nyitott tetővel. Zártan is azon aggódnák mikor vágják ki....
2018. ápr. 19. 23:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Van egy haverom, aki simán megáll és otthagyja. Én nem szeretem, mert ha nem is történik semmi, belemegy a por, beleszarhat a madár, felforrósítja a nap az üléseket... és mivel a tetőt becsukni kb 5 másodperc, nem akkora dolog ezt megtenni.
2018. ápr. 26. 13:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Sokat járkáltam mostanában német nagyvárosokban, és feltűnt, hogy rengeteg a cabrio. De ami még furább, hogy mindenki úgy hagyja a parkolóban is lehúzott tetővel, akár órákra is :)
2018. ápr. 26. 20:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Fura, még ha a közbiztonság jobb is, a madarak ott sem válogatnak...
2018. ápr. 26. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!