Hogyan készitenétek fel egy 2 ütemű 50-es robogót hosszabb túrára?
Elhatároztam hogy túrázni szeretnék menni,a robogóm egy 2 ütemű Piaggio Sfera,és gőzöm sincs az IDEÁLIS utazósebességem megválasztásáról,illetve szinte bármit megtennék azert,hogy a hengerek,csapagyak a legjobbat kapjak a hosszú megeröltető túra alatt,mit kellene hozzá tennem?
A motornak 75 km/h a végsebessége?
Elsődleges uticéljaim 50km-en bellül vannak,de később kipróbálnám hosszabb útra is,egy eselyt adnek neki.
Sokat mentem ennél nagyobb távokra is robogóval. Semmi extra felkészítés nem volt,csak vittem magammal esőálló ruhát,pótgyertyát és variátorszíjat ,izzót ,motorolajat,meg szereléshez való szerszámokat és defektsprayt .Esett már olyan meg velem, hogy világvégén elszakadt a szíj és az nagy cumi volt,azóta viszek pótlást.
Én majdnem végig nyélen húztam neki,ahol lehetett. Lakott területen lassítottam 50re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!