Milyen autót vegyek?
"jelenlegi) autóm: VW Mondeo."
Az milyen?
Ford Mondeo-t sokat láttam már de Volkswagen Mondeo-r egyet sem.
Amúgy meg, akinek megvan a pénze, besétál egy Volvo szalonba, megnézi a kinálatot, kipróbálja milyen érzés benne ülni a kivánt autóban, esetleg még tesztvezetésre is elmegy, nem érdekli másoknak milyen Toyota Passat a kedvence.
Mert ki sem állok a melóból, most és ide irogatok...
Ez az egy hiba, amit ide írtam...
Kenjem a hajamra!
Ford Mondeo már tényleg van, de tényleg, mert nekem is az van, ha hiszed, ha nem.
Bocsi a hibáért, de tényleg, rekesszük be a kérdést, mert elég dolgom van, és olyan baromságokat írok ide, én, kérdező hogy elsüllyedek.
Bocsánat.
Nem akartam, de nem is bántottalak,remélem.
Van autóm, olyan amilyet írta.
FORD Mondeo.
És NEM vagyok troll.
Kérdés berekesztve!
Tudom, hogy kérdés berekesztve, bíró úr, de ezt el kell mondanom.
Aki már bankár, és te nem vagy az, mert aki bankár, amikor ő dolgozik, akkor nem csüng a gyakorkérdések.hu-n, és nem regisztrál ide ilyen hülyeségek miatt. Ha eddig jónak tartottad ezt az oldalt, akkor nem vagy bankár, mert aki értelmiség , az nem használja ezt az oldalt!
És helyt adok a berekesztésnek, bíró uram, vagy Mr. Bakárnak szólítsam, illetve szólítsalak?
Ez egy bújtatott Volvo fan kis hülyegyerek kérdése.
Melyik banknak vagy te az igazgatója? Csak azért kérdezem, hogy ne ilyenekre bízzam a pénzem, aki még kocsit se tud választani. Szerintem minden bankba belépő ügyféllel töltess ki egy kérdőívet, hogy mit vegyél te debil. :DD
"Nem találom komfortosnak. "
Akkor te még nem ültél audiban.
Renault espace 1.6dci160 vagy renault koleos 2.0dci 175?Nagyon megbízható márka lett a renault mostanság nekem is az van 6 éve rosszat még nem sikerült tapasztaljak a márkáról.
Audi SQ7, a quattro is -változó karakterisztikájú- összkerék
Audi A8 Lang TDI 50
És a fekete dízelek királya: BMW 750Ld Azurite Metál színben
Azt mondja miszter bankigazgató: két ótója van/volt. Erre a kérdésben. "A jelenlegi autóm: VW Mondeo Kombi."
"nem számít a pénz, nem számít a pénz, nem számít a pénz, csak fekete legyen és mert nem számít a pénz, dízel legyen, hogy ne fogyasszon.
Miszter bankárnak annyi ideje van, hogy ide írogat.
Szánalmas vagy, ecsém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!