Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kormoran gumikról vélemények?

Kormoran gumikról vélemények?

Figyelt kérdés
Most kell majd vennem nyári ,17-es,225/45-ös gumit. Kormorant nézegettem,meg még a Laufenn-t. Melyik lenne a jobb szerintetek?Laufennről elég sok jót olvastam,Kormoranról már kevésbé.
2018. márc. 8. 23:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Maximum azok szerint sznob dolog a jó gumi, akiknek még nem volt. Az autó fenntartásának elég kis része a gumi, viszont nagy károkhoz, vagy akár személyi sérüléshez vezethet a nem megfelelő tapadás. Idén sem egy baleset volt kisodródás miatt, amikor bejött a tél. Leesett az első hó, két autót láttam árokban fél órán belül, pedig egyáltalán nem voltak vészesek az útviszonyok. Biztos ők is úgy gondolták, hogy sznob dolog a jó gumi.
2018. márc. 9. 21:02
 12/13 anonim ***** válasza:
11-es és mindkét autón kormorán gumi volt? Általában a hülye vezetők sodródnak ki akik azt hiszik lehet nyomni neki mert ők megvették a legdrágább gumit ,nem azok akik olcsó gumit vesznek és megfontoltan lassan mennek.
2018. márc. 10. 03:07
 13/13 anonim ***** válasza:

Nyilván nem álltam meg leolvasni a gumiról a márkanevet, de egyik autó sem hülyegyerek autó volt. Egy Megane és egy Mondeo volt, mindkettő viszonylag régebbi, olcsó autó, gondolom elspórolták a gumit is. Az egyik majdnem egyenes főűtvonalon rakta árokba, a másik városban, szintén majdnem egyenes szakaszon. Nekem furcsa mód semmi gondom nem volt, pedig az okosok azt mondják, hogy télen nem lehet hátsókerekes autóval közlekedni. Hozzáteszem, nem óvatosan vezetek én sem, csak normális gumikon járok, és az autó műszaki állapota is jó, hiába 21 éves.

Van Kormoran gumi a családban, két évesen repedezett, és csapnivaló a tapadása. Tapasztalatból mondom, hogy ipari hulladék. Én nem spórolok a biztonságomon, elég, hogy más megteszi helyettem. Egyébként olcsóbb kategóriában is ki lehet fogni használható gumikat, csak utána kell járni, nem megvenni a legalja hulladékot.

2018. márc. 10. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!