Egy 1200-es Ladába beletehetek egy 1500-ös motrot? Mennyire figyelik ezt műszakin illetve a rendőrök?
Figyelt kérdés
A kocsi hajtókar csapágyas lett ezáltal elment az olajnyomás és megszorult... ezért lenne a motorcsere. A rendőrök ezt figyelik ellenörzéskor? Illetve műszakin nézik? Előre is köszönöm a válaszokat!2018. márc. 8. 22:36
1/10 anonim válasza:
Remélem ezt nem komoylan kérdezed, amúgy áh, nem foglalkoznak vele, sőt meg is tapsolnak milyen ügyesen beletettél egy másik motort, sőt, még kis pirospontot is tesznek majd a forgalmiba...
2/10 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdeztem , mert azt hallotam egy autóbontóban hogy nem foglalkoznak vele. De azért köszönöm. Még irhattok ha valaki esetleg csinált ilyet vagy valahogy meglehetne oldani és nem kellene vennem egy blokk-ot bele...
2018. márc. 9. 00:32
3/10 anonim válasza:
Ha nem ment át a szarkazmus... A bontoban persze hogy azt mondják, vedd meg az alkatrészt nekik annyi a lényege. De nem ugy megy, hogy hopp csak beleteszem a motort.
Ha nem fog meg addig a rendőr az első műszakin ugrana a forgalmi, és mellé még szépen okirat hamisítás is ott lenne a vádak között, mivel a papírok egy totál más motorhoz tartoznak...
Így jó?
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor hagyom az egészet és szerzek egy belevaló 1200-es motrot
2018. márc. 9. 01:33
5/10 anonim válasza:
Papírozni még azt is kell, csak egy fokkal egyszerűbb.
6/10 anonim válasza:
Kevés rendőr ismerné fel, hogy az 1500-ös motor. Főleg hogy az is széria lenne gondolom, és az autó egyébként rendben van, normálisan autózol, a kutya nem nyittatná fel veled a motorháztetőt.
Műszakin természetesen kiszúrják, ugyanis más a motorszám.
7/10 D. Brasco válasza:
Műszakin : Bukó
Eredvizsgán(ha majd el akarnad adni) : Bukó
Véletlen szerű nkh-s közúti ellenőrzésnél : Bukó
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. márc. 9. 12:42
9/10 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, hogy hány embernek nézték meg egy közúti ellenörzésnél a motorkódját ... 20 év alatt még azt a bizonyos nkh ellenörzést sem láttam sehol. Viszont műszakin nézik a motorkódot. Ha valami faluvégi helyre viszed talán nem, de ha van "saját" szerelőtök, kérdezzétek meg őt, hogy ha ő el tudja-e vinni valami barátjához, akkor tuti átmegy. Ami járható egy másik 1.2-es adásvételivel, pár ezerért át lehet iratni azt már ... 25-ért már kapsz komplett motort.
10/10 A kérdező kommentje:
Igen ,már beszéltem szerelővel... én is arra jutottam hogy vagy eggy másik 1200-es moci ,vagy még a kasznizás elkészül addig a gyári blokk lessz megcsinálva .
2018. márc. 10. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!