Hankook vagy Continental nyári gumi?
Figyelt kérdés
Üdv!
2 nyári gumi között szemezek!
Hankook K125 Ventus Prime 3
Continental PremiumContact 5
Melyiket vegyem? 195/60/R15
2018. márc. 7. 21:56
12/25 D. Brasco válasza:
En nem tudom mit meg hol nezegetsz mert a hankook a kőzepkategorianak is maximum az erős közepe,es nem a teteje......a continental viszont mindig is erről volt hires hogy a legjobbak egyike!
13/25 anonim válasza:
Én Michelin párti vagyok, de ezekből egyértelműen Continental. Hankook is jó, de nem egy kategóriában vannak.
14/25 anonim válasza:
Kormoran, vagy Pirelli nyári gumi?
15/25 A kérdező kommentje:
Dr Brasco: Tobb oldalon is premiumhoz van irva a Hankook! Egyik pl gumiabroncs.hu ! Pirellit nem neztem, viszont Contira eleg sok helyen panaszkodtak hogy mocskosul kopik.. Van aki dicseri a Hankook Ventus Primeot, am Pirelli volt a harmadik amit nezegettem.
2018. márc. 8. 14:51
16/25 A kérdező kommentje:
Amugy koszi mindenkinek a tanacsokat!
2018. márc. 8. 14:52
17/25 D. Brasco válasza:
A continental azert kopik mert puha,de nyilvan ettől tud olyat tapadni........sokan meg a pirelkiert vannak oda,mert hogy az sosem kopik el......hat igen,mert olyan kemény mint az állat,cserébe meg szaraz aszfalton is nyúlik,esőben meg gyakorlatilag semmit nem ér!
18/25 A kérdező kommentje:
Ertelek, akkor merlegelni kell :))
2018. márc. 8. 15:30
19/25 anonim válasza:
Azért azt látni kell, hogy vagy kopik vagy tapad...
Nekem most téli Pirelli van, de őszintén szólva egy cseppet sem érdekel mennyire kopik, mert olyan szinten tapad. Előtte Conti volt, az is jól fogott, de a Pirelli messze veri
20/25 anonim válasza:
Érdekes, ismerőseim és saját tapasztalataim alapján is a Pirelli nagyon gyorsan kopik más márkákhoz képest, nemhogy tartós lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!