Így most beperelhet az illető?
Ma egy kissebb utcában parkoltam le merőlegesen. Ahogy parkoltam lehelletnyire hozzá értem a másik kocsihoz. Gyorsan hátranéztem, de úgy láttam, hogy nem mentem neki, ezért tovább mentem abban a tudatban, hogy minden oké.
Mikor hazaértam csöngetett a csávó, hogy megkarcoltam a kocsiját. Igaza volt, lehelletnyire megkarcoltam (ha nagyon közel mentem hozzá, leszedtem a kocsijáról a port, tényleg látszódott rajta egy 2 cm-es karc.) Mondtam neki, hogy oké, természetesen kifizetem. De utána elkezdte mondani a kocsijának a többi hibáját ahol elméletileg én húztam meg (másik oldalt (?) lejött az abroncsa, stb...) mondtam neki, hogy azt ne kenje rám, mert közöm sem volt a kocsijának a másik oldalához, de a polírozást kifizetem neki ha kell.
Utána odaakartam adni neki a pénzt, de nem fogadta el végül (gondolom mert több pénzt akart) és mérgesen elhajtott.
Feljelenthet-e úgy, hogy kamerán látszik, hogy én nyújtok felé 30.000 ft-ot ő meg elhajt?
(Tudom, én hibáztam. Azt is tudom, hogy ilyenkor megkell várni a tulajdonost, de nem is vettem észre, hogy egy kicsit is hozzá ért volna a kocsim az övéhez, aminek tényleg nincs is nyoma az övén. Az enyémen már igen, miután jött megnéztem a sajátomét is.)
feljelenthet de nem hiszem hogy neki adnak igazat
másrészt bizonyítania kell tudni, ha nem tudja akkor őt büntetik meg.
Figyelj!
Te azérr vagy tök, mert elmentél. Viszont jóhiszemű voltál. Tanulság: legközelebb megbizonyosodsz.
Amiért is tulok voltál az az, h egy pici polir nem harminc, hnem három ezer ft.
A másik bumbúrnyák meg azért tök, mert rád akart verninolyat is, amiért nem te vagy a felelős.
Amiért is tulok volt a másik, h ajánlottál neki harminc ft- ot, amit nem fogadott el és sértődötten elhajtott.
Jó, innen látszik, hogy még sosem volt ilyen problémám. :D Nem tudtam, hogy csak ennyibe kerül.
Azért ezt jó tudni.
Köszi, hogy leírtad, hogy mennyi. Legközelebb nem csinálok 2x is hülyét magamból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!