Ha nem fogadja el a segítséget az illető, akkor engem nem vonhatnak később felelősségre?
Kisebb torlódás volt, de úgy lehetett menni, és az egyik társasház kapubejárójából kijött egy Suzuki GSX-R 1000 motor.Nagyon szép volt, szeretem a motorokat, ezért ki is engedtem.Megköszönte, lassan ment előttem, közben volt egy kis hely, a motoros meg nagyon nagy gázzal megindult, és valahogy "kiugrott/felugrott" a motor hátulja, ő meg a szembe sávba ment, és közben borult is, de összeszedte, pedig még a fűre is felment, aztán visszahozta az útra, és félre is állt elakadásjelzővel.(szemből nem jöttek szerencséjére)
Megálltam, megkérdeztem,hogy segítsek e, nagyon csúnya volt a lába, szinte hányinger keltő, a vér szó szerint csorgott, kövér cseppekben ment az aszfaltra, nem tudnék úgy enni, hogy erre gondolok, szóval nem is részletezném.
Nagyon kínkeserves arca volt a motorosnak, eldobta a bukósisakját is a földere, és sántikált.
Kérdeztem,hogy segítsek e, hívjak e mentőt, de mondta,hogy nem köszöni, tényleg jól van, igaz, a hangja elcsuklott, szerintem a fájdalomtól a sírás kerülgette, de tényleg, én láttam már csúnya sebeket, de ez brutális volt.
Azt mondta bemegy a rendelőbe (500 méterre volt), és visszavette a bukóját, aztán ült fel a motorra, én meg tovább mentem.(az egész kb 1 perc volt)
Ugyan nem esett el, de ha jól láttam a lába a sodródó motor, és az aszfalt közé került, és innét szedte össze.
Ne tudom mennyire sérült, de ha csak hámsérülése lett akkor én egyetemi professzor vagyok.
Bár sejtem a választ, de az a biztos, ha megkérdezem.
Te nem mulasztottad el a segítségnyújtást. Kényszergyógykezelést meg nem kezdeményezhetsz.
A horzsolás nagy meg csúnya, meg fáj, de nem fog belehalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!