Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Feladtam valamit egy ismerősőm...

Feladtam valamit egy ismerősőmnek. Nem tudtam, hogy az a valami nem működik. Az illető, aki megkapta feljelentette az ismerősöm. Én felelősségre vonható vagyok?

Figyelt kérdés
A válaszokat köszönöm!

2016. febr. 12. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak akkor ha az ismerősöd egyedül szándékozik elvinni a balhét .
2016. febr. 12. 14:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Rosszul fogalmaztam egy szó kihagyása miatt :) Ha nem szándékozik elvinni egydül a balhét az ismerősöd és magával ránt akkor téged is elő vehetnek akár .
2016. febr. 12. 14:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Amennyiben a valamit megkapó személy arról nem tudott, hogy a valami működésképtelen, akkor cumi lesz...
2016. febr. 12. 14:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy az a bizonyos ismerősöm megkért, hogy adjak el valamit. Én találtam vevőt, megszerveztem, feladtam postán. Az illető, aki megkapta felhívott, hogy az az adott termék működésképtelen. Én erről nem tudtam. Van felelősségem?
2016. febr. 12. 14:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez valami jófogás, vatera adás vétel, úgye ? Aki megvásárolta a motyót téged hívott fel, veled beszélt, veled közölte, hogy a termék működésképtelen, mégis az ismerősödet jelentette fel ??? Mi vaaaan ???

Egyezkednetek kellett volna vele, miért szaladt egyből és jelentett fel, nem értem ....

2016. febr. 12. 15:01
 6/7 A kérdező kommentje:

Azért, mert a pénzt neki utalta. Az illetékes ő volt. Én csak kerestem vevőt, tehát meghirdettem.

Amikor felhívott, szóltam az ismerősnek, hogy ez így nem jó küldje vissza, de nem tette.

2016. febr. 12. 15:06
 7/7 anonim ***** válasza:

ÁHÁ . Szóval , az ismerősöd adta a bankszámlaszámát, TE pedig a mobilszámodat . És te vagy a balek, akinek a kezébe nyomtak egy "dobozt" amit jó hiszeműen postára adtál és még tárgyaltál is a vevővel :)) miközben aki a zsét bezsebelte nem hajlandó visszafizetni a hibás termék árát . Nem csodálom hogy feljelentés kerekedett ki ebből .

Felelősségre vagy vonható, be is fognak idézni arra számítsál, aztán majd eldöntik ki mond igazat, kinek van igaza .

2016. febr. 12. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!