Feladtam valamit egy ismerősőmnek. Nem tudtam, hogy az a valami nem működik. Az illető, aki megkapta feljelentette az ismerősöm. Én felelősségre vonható vagyok?
Ez valami jófogás, vatera adás vétel, úgye ? Aki megvásárolta a motyót téged hívott fel, veled beszélt, veled közölte, hogy a termék működésképtelen, mégis az ismerősödet jelentette fel ??? Mi vaaaan ???
Egyezkednetek kellett volna vele, miért szaladt egyből és jelentett fel, nem értem ....
Azért, mert a pénzt neki utalta. Az illetékes ő volt. Én csak kerestem vevőt, tehát meghirdettem.
Amikor felhívott, szóltam az ismerősnek, hogy ez így nem jó küldje vissza, de nem tette.
ÁHÁ . Szóval , az ismerősöd adta a bankszámlaszámát, TE pedig a mobilszámodat . És te vagy a balek, akinek a kezébe nyomtak egy "dobozt" amit jó hiszeműen postára adtál és még tárgyaltál is a vevővel :)) miközben aki a zsét bezsebelte nem hajlandó visszafizetni a hibás termék árát . Nem csodálom hogy feljelentés kerekedett ki ebből .
Felelősségre vagy vonható, be is fognak idézni arra számítsál, aztán majd eldöntik ki mond igazat, kinek van igaza .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!