10 millió forintért milyen új autót érdemes vásárolni?
Figyelt kérdés
Semmi más nem feltétel csak, hogy benzines és automata legyen. Eddig ami legjobban tetszik az a mercedes w205 c160 9g tronic.2018. márc. 6. 21:06
11/20 anonim válasza:
Honda Civic 1.5 turbó CVT váltóval. Ha nagyobb kell, akkor Mazda 6 2.5 benzin :)
12/20 anonim válasza:
mazda 6 pont kiadja 10 misiből.
vagy optima, insignia, superb
13/20 anonim válasza:
ha 6-7 litert akarsz városban akkor vegyél kisautót, 3-4 misiért kis motorral.
14/20 anonim válasza:
De a Micu, Toyota ,Honda Suzuki,akik még nem francia befolyás alatt dolgoznak, Nissant akartam venni anno és mondta az értékesítő, hogy a váltót francia cég csinálja, ök meg nagyon a fogyasztó társadalom erősitésén dolgoznak... inkább vettem 4 régebbi autót 1 áráért, de az én vagyok. Esetleg Prius ha már néztél hibridet? 4 Fős a család akkor szerintem... Suzuki, ismerösöm olyat nyert, szereti, mondjuk jól is néz ki és 4 fős családnak jó.
15/20 anonim válasza:
Én vagy 1.4-es Octaviat vennék és akkor majdnem még a fele megmarad a 10 milkónak vagy RS-t.
16/20 anonim válasza:
Scirocco,
igaz év végén állították le a forgalmazást, de vennék egy 10.000-et futottat és kész.
18/20 anonim válasza:
Csak akkor vennék ennyi pénzért autót, ha lenne minimum 200 milliós vagyonom vagy pénzt tudnék keresni vele ami nem valószínű..
19/20 anonim válasza:
Nekem a Passat tetszik ennyiért 1.8 TSI motorral.
20/20 anonim válasza:
Egy hibrid Toyota CH-R is belefér ebbe az összegbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!