Mennyire érdemes opel astra G-t venni?
Sok helyen olvastam hogy az astra echotec motor eszi az olajat, és nekem nem kell olyan autó aminél állandóan után kell tölteni és figyelni kell az olaj szintet.
Vagy inkább érdemesebb renault lagunát venni?
Ha Laguna és G Astra közül kéne választani akkor inkább G Astra.
Egyébként egy nem széthajtott motor esetében 1-2 deci talán elfogy két olajcsere között, csak a széthajtott motorok eszik az olajat de azok nagyon. Tulajdonképp innen indult el a híre is.
68%, biztos kva nagy tapasztalatod van Renault ügyben is, 68% egy 48 éves bmw tulajdonos fotelszerelő, hatalmas élettapasztalattal....
Kérdező, gyártották volvo, Renault motorokkal is a Lagunát, 400 ezres futással váltó, motorhiba nélkül jól bírta a 2000-es volvo motoros.
AC hajlamos megadni magát, meg a trafósor.
Kaszni küszöböknél, sárvédőívnél rohad csak.
Nekem Opelem van, ismerősömnek Renaultja. Az a szerencsétlen autó szét van rohadva az első és hátsó sárvédőnél, a csomagtérajtónál meg a motorháztetőnél is, pedig 120.000 km van benne 16 évesen. Műszakin is csak ismerőssel megy át.
Az Opel a tankolónyílás körül a tömítés alatt rozsdásodik, meg van pár pötty a hátsó sárvédőív belső felén.
Egyébként mindkettő jó autó ha benzinest veszel és nincs szétrohadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!