Milyen újautót érdemes venni családi autónak?
Új Mazda 6om van octaviat probaltam. Hátul nem ülök ez igaz ahogy az is hogy kövér embernek nem túl kényelmes a Mazda ülése. De normál embernek 18 óra vezetés nem kottyan meg neki. Octaviat vezettem mert a mazdat külföldön vettem Vadi új octaviaval mentem érte így a hasonlitas elég jól sikerült. Hát a Mazda kellemesebb ám de 15 óra egy octaviaban se rossz.
Ja de hogy a 3 évvel ezelőtti Vadi új Octavia (nem ismerem a sorozatokat belőle) nem nagyobb mint a Mazda arra megeskuszom. Az Octavia utan a Mazda boszme nagy. Ja és 10 százalékkal eszik többet mint a Diesel Octavia mert konvolyban mentünk hazafelé :)
Elég jó hasonlítasnak ?? :))
Renault scenic.
Nekem 2014-es van 1.6dCi-vel.Nem tudom mi bajod a dízellel de ez a 2.legjobb motor amit valaha scenicbe tettek az első pedig a 2.0dCi bár ez baromi ritka és majdnem hogy csak külfoldon van.
Az újabb tce-k annyira már nem problémásak.
Esetleg peugeot 5008 vagy c4picassó mindkettőhöz 2.9hdi-t ajánlanék.
Ha IGAZI családi kocsit akarsz akkor felejtsd el fosvágenéket meg japánékat.
A legjobb családi autók a franciák,erről nem is nyitok vitát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!