Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen újautót érdemes venni...

Milyen újautót érdemes venni családi autónak?

Figyelt kérdés
Szempontok fontossági sorrendben: 1. nem dízel 2. biztonságos és a lehető legtöbb biztonsági extrával felszerelve 3. vezetéstámogató technológiák és érzékelőkkel megfelelően felszelt. 4. kombi
2018. márc. 5. 18:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezhetem hogy én, mint 2 gyermekes családapa a 2015os évjáratú fullextras Mazda 6 al pontosan miért hoztam rossz döntést és milyen hatranyom van éppen hogy nem pozsom meg Renault scenicem van ??
2018. márc. 5. 20:39
 12/21 anonim ***** válasza:
26%

Nem hoztál rossz döntést ha belefértek a kocsiba.

Amikor 3 gyerekkel megyünk nyaralni akkor azt megnézném hogy csinálja a mazda a scenic után.Családi használatra alkalmasabb akkor is egy scenic mint egy mazda6.És amúgy kit érdekel hogy fullos mazda 6-od van legalább tud annyit mint a scenic közepes felszereltsége.Biztonságra amúgy is megver mindent a scenic.Na jó talán a g-mercit nem.

2018. márc. 5. 20:44
 13/21 anonim ***** válasza:
50%

"Ha IGAZI családi kocsit akarsz akkor felejtsd el fosvágenéket meg japánékat.

A legjobb családi autók a franciák,erről nem is nyitok vitát."

Pedig kíváncsiak lennénk miképpen jutottál erre a következtetésre! :) Mivel nem biztos, hogy sokan adnak igazat neked.

2018. márc. 5. 21:08
 14/21 anonim ***** válasza:
50%
Mellesleg a leírásban nem dízelest akarna, oda van írva.
2018. márc. 5. 21:10
 15/21 anonim ***** válasza:
53%

"Mellesleg a leírásban nem dízelest akarna, oda van írva."

Igen nem dízelt akar,és én pont erről próbálom lebeszélni.

2018. márc. 6. 06:03
 16/21 anonim ***** válasza:
65%

Nem tudom minek ajánlgatod neki ennyire a francia autót, ha szopni akarna tanulni, akkor a szerelem/szex rovatban lenne, nem itt.

Auris/Avensis kombi? vagy egy rav4

2018. márc. 6. 07:34
 17/21 anonim ***** válasza:
Minek akarod lebeszélni? Lehet sokat menne az autó rövidebb távokat, arra meg benzines lenne jobb választás.
2018. márc. 6. 08:54
 18/21 anonim ***** válasza:
50%

Írta, hogy kombit akar. Ezek a családi buszok és terepjárók kapásból kiestek.

A nagy autógyárak mind nyújtanak neked megfelelő autót, a kérdés csak a kereted. Ha új autót szeretnél, de kevés pénzből, akkor nemsokára megjelenik nálunk is a Lada Vesta sw. Ha nagyobb kereted van, akkor jönnek a francia gyártók, ha még nagyobb akkor japán, végül a németek.

Használt piacon is hasonló a felállás.

2018. márc. 6. 09:53
 19/21 anonim ***** válasza:
32%

A kombi az munkásautó

Az egyterű az családi autó.

És a fanciák csinálják a legjobb egyterűeket.Erre írhat bárki bármit ez attól még tény marad.

A modern benzinesek(kivéve japán)mind botrányosak.Erőtlenek hiába a turbó,többnyire sokat esznek persze van kivétel de nagyon kevés.

És megbízhatóságra sem verik a dízeleket.

2018. márc. 6. 21:21
 20/21 anonim ***** válasza:
32%

"Nem tudom minek ajánlgatod neki ennyire a francia autót, ha szopni akarna tanulni, akkor a szerelem/szex rovatban lenne, nem itt."

Hogy miért ajánlgatom?

mert jelenleg a franciák eléggé élen járnak az autógyártásban.

A némettel csak ha fele annyit kéne szpni mint a franciával akkor a német már egy igazán megbízható kocsi lenne.Gondolok itt Bmw-re Mercedes-re Meg az egész vw csoportra.Audim volt na soha többet.Nagyon jó volt elvitt mindenhova de amikor a kanyarkövető b a sz a kodott akkor a szervízben hagytam mindig a pénztárcám teljes tartalmát aztán lett egy scenic nálam volt 3évet aztán vettem egy újabb scenicet amivel szintén semmi gond.Az extrákat illetően pedig megegyezik bármelyik korabeli prémiuméval.

Ennyit a "sz@r" franciáról.

2018. márc. 6. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!